-
-
Re: prezenty swiateczne dla host rodzinki...
Karolina_c > 07-01-2008, 21:45
[quote name="Emi"]dostalismy z moim facetem taka sama zubrowke od moich rodzicownajlepsze to jest to, ze mamy teraz 3 butelki zubrowki, ktorej to w naszej malutkiej dwuosobowej rodzince nikt nie lubi [/quote]
mozesz wpasc do Fi i podarowac jedna mi, jedna Senni :lol: a podobno z sokiem jablkowym taka dobra... -
Grizzly > 08-01-2008, 1:57
Podobno?
Nie mów, że nie piła? ;-) -
Karolina_c > 08-01-2008, 20:45
przepraszam bardzo, jestem w polowie bialostoczcanka-podlaszczanka, jak moglabym nie pic -
Yoanna > 08-01-2008, 23:06
buhahahhaha
to jak ja jestem 100 procent bialostoczanka to sie pewnie powinnam kwalifikowac juz pod alkoholik? -
Karolina_c > 09-01-2008, 11:05
nie no, to tylko chodzilo o smak zubrowkirodzice mi przyslali fote butelki w tym kubraczku, ale fajne -
Yoanna > 01-12-2008, 21:12
ok, znowu ten sam problem. nie wiem co kupic hostrodzince. any ideas? -
asiafrugo > 06-12-2008, 20:34
Ja kupiłam swoim bilety do kina (ja oczywiście bede miec babysitting) a małej farbki, kredki, kolorowanke i ubranko (zapakowałam jedno w drugie, żeby było duzo odwijania)
A Ty całej rodzinie kup kapcie jak juz sama zasugerowalas, to przestana lazic w butach i nie bedziesz musiala codziennie odkurzac -
Yoanna > 07-12-2008, 0:09
wez nic nie mow.. wczoraj odkurzalam gore.. teraz wrocilam do domu i taki syf ze nie wiem, jak tak dalej pojdzie to steve serio kapcie dostanie... a tak na serio to chyba w tym roku ich olewam, nie bede sie przejmowac, jakis slodycz i tyle. za duzo stresu mnie ta praca ostatnio kosztuje