-
-
Re: jak za granica wymawiaja wasze imiona???
Kachaaa > 17-08-2010, 13:03
moj facet mowi Kasha hehee ale slodk t o brzmi :roll: -
Kasia2027 > 18-08-2010, 18:13
Ja mam na imię Kasia i jak będą mieli problemy z wymówieniem to powiem że KATIE może byćhehe -
Kachaaa > 25-08-2010, 4:07
a moj zdrabnia do Ka$heheh kocham to 8) :lol:
nie lubie jak ktos chce z moejgo imienia angielskie zrobic;p
mam polskie imie i tak ma byc -
au pair_ala > 26-08-2010, 18:56
Na mnie mówią Aliceale mi to nie przeszkadza, na początku miałam pewne problemy z przystosowaniem się ale jakoś dałam rady. Teraz to mi sie nawet podoba :mrgreen: -
Katka > 26-08-2010, 19:31
a moi normlanie wymawiaja.. Kasiaprzynjamniej przez skype tak to brzmi
zwłaszcza chłopaczek, 6 lat, jak wymowił moje imie jak rozmawialiśmy na skypie to aż mi się kolana ugięłysłoooooodkie, nie zapomnę do końca życia chyba hahaha -
Ina7 > 27-08-2010, 21:45
a do mnie wiele osob mowi: Elajn(a) albo Aljen :p -
Kasia2027 > 28-08-2010, 0:37
Moja rodzinka już miała polkę jako operkę o imieniu Kasia... jak rozmawiałam z hostką to mówiła moje imię normalnie Kasia) Także jest fajnie -
carly15 > 28-08-2010, 20:56
do mnie mowili Gosija.. troche masakra ale tak zaczeli to nic im nie powiedzialam ale czulam sie jak jakas rosjanka zwlaszcza jak mlody darl sie na cale gardlo na ulicy albo coś ale smiesznie bylo -
Owieczek > 01-10-2010, 16:31
Ja mam na imie Joanna, Domownicy mowia do mnie Ash bo tak maly jakos zaczal i tak zostalo ale wsrod znajomych anglikow i amerykanow jestem Asialubie jak wymawiaja moje imie tylko czasem nie chce mi sie tlumaczyc ze to skrot od joanny i nie moga pojac czemu bo przecierz to wogole nie podobne -
Ewelina88 > 09-10-2010, 1:58
Rodzinka i ludzie ktorzy mnie znaja, mowia do mnie normalnie - Ewelina. A Amerykanie, ktorzy czytaja mnie nie znaja i ktorzy chca przeczytac moje imie - wymawiaja -Ełilina albo Ełilajna ha ha