-
-
Re: agulka w krainie simsow..
agulka > 24-08-2005, 0:44
ide dzisiaj...ale z kawy to sie zrobilo kino i kolacja..czyli typowa amerykanska randka.. 3mac kciuki.. :wink:
ps. mialam dzisiaj "przesrany" ( przepraszam, ze sie wyrazam.. ) dzien...zmienilam pieluchy caly dzien...koszmar!!!!!! -
monica07 > 24-08-2005, 0:54
heheh ladna kawa.
powiem wiec po amerykansku - have fun agulka -
kasik > 24-08-2005, 6:40
Heh, Agulka ma date
No ciekawe jak tam pan pilot ... -
leneczka > 24-08-2005, 9:54
czy juz spytalas o tego brata?
mow mi juz szybko jak tam bylo :lol: -
agulka > 26-08-2005, 2:09
bylo przefajniechociaz nie powalil mnie na kolana :lol: :lol: ...kino, kolacja...
umowilam sie na 2 randke..zobaczymy....
poki co na weekend jade do cleveland..na shoppingciao!!! -
kasik > 26-08-2005, 3:27
Jak juz sie na drugie randewu :wink: umowilas, to nie moglo byc zle. Bo inaczej nie tracilabys swego cennego a jakze czasuNo to ciekawe jak sie to rozwinie? Who knows... 8) -
monica07 > 26-08-2005, 16:38
8)
next date
po raz drugi powiem have fun agulka i badz bamboocha. i zdaj relacje -
agulka > 31-08-2005, 15:38
hello!
jakos nie mialam osttanio czasu na pisanie w swoim watku, wiec postaram sie dzisiaj zdac szczegolowa relacje..
otoz bylam na 2 randce z pilotem ( ktory braci nie ma - przykro mi Leneczka). tym razem bylismy na kregielni i musze przyznac, ze bylo calkiem milo..chyba zaczynam go lubiec :wink: teraz jak zwykle jest w powietrzu..a na dodatek w europie ..ale jak tylko wroci to znowu sie spotkamy. wiem juz dokladnie ile ma lat - 30..no ale wyglada jakby mial conajmniej 25.. :wink: w zasadzie to nie moj typ faceta, ale wyglad nie ma znaczenia..wiec..moze byc on wlasciwie wyglada jak typowy amerykanin..tzn typowy, mam na mysli ten z tych nieotylych :lol: :lol: jest wysokim blondynem o niebieskich oczach .
inteligentny..mozna z nim o wszystkim porozmawiac, zna historie..a to jak na amerykanina wielki plus..
ale jeszcze sie nie zakochalam..wiec w sumie nie wiem, co wyniknie z tej znajomosci..poki co uznalam, ze bede sie bawic..a co! odbije sobie za eks zabe :wink:
ok..mala sie obudzila, wiec cdn nastapi w najblizszym czasie... -
leneczka > 31-08-2005, 19:37
hej zabko moja :*
ja w szkole sie zamulam ale juz w pt. bede u hostow to pogadamy przez tel.
Luv U :* -
Yoanna > 01-09-2005, 17:18
no agulka baw sie, wykorzystaj ten czas maksymalnie! pozdroweczka