-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
EwkaCT > 31-08-2005, 20:15
Niop to i ja sie dolanczam do tych ogolnych przedstawien. Ewelina z Wrocławia a niedlugo Wilton w stanie CT, ale to jesazce cale 12 dni, ktore cos mi sie wydaje bardzo szybko zleca na zalatwianiu jeszce ostatnich spraw, a w tym jakichs imprez pozegnalnych, wkoncu to caly rok z dala od znjomych. Wiec szczegolnie ich mi bedzie tam brakowac. W Pl skonczylam szkole polwyzsza hehe, nio i jak na razie nie mam sily na wiecej, a co lubie robic chyba wsdzystko i nic to zalezy od humoru jaki mam w danym dniu -
Mlody > 31-08-2005, 20:19
No to witam nowalijke - a ze z Wrocka to jeszcze cieplej ;-) -
EwkaCT > 02-09-2005, 14:09
dzieki za powitanie -
bahaha20 > 08-09-2005, 21:05
Teraz moja kolej - jestem Basia, na forum obecna od dluzszego czasu ale raczej tylko je czytalam. Pochodze z niewielkiego miasta na Kaszubach a teraz od 2 tygodni jestem w UK a dokladnie w Oksfordzie. Miasto jest piekne, polecam a moja host family tez super wiec nie narzekam
Ogolnie nie zaluje ze sie zdecydowalam na taki krok i jestem tutaj
Troche o mnie: uwielbiam podroze, muzyke i taniec, jestem niestety uzalezniona od... komorki :wink: Jestem chyba optymistycznie nastawiona do zycia:-)
Nie lubie: papierosow, chamstwa, skapstwa i niegrzecznych dzieci :? -
Magi > 20-09-2005, 20:52
hej mam na imie marzena,mam 21 lat i jestem operka w holandii prawie rok i dwa miesiace i zostaje tu do nastepnego roku.
mieszkam niedaleko Delft-miedzy Haga a Rotterdamem.
opiekuje sie dwoma chlopcami:Tristan 2 latka i Qiunten 6 Lat.
na przeciwko mnie inna rodzina tez miala operke z polski ale zrezygnowali z niej i juz nie maja-ale i dobrze bo byla strasznie dziwna.
pracuje tylko trzy dni w tygodniu a w reszte dni mi sie strasznie nudzi-moze jest ktos z okolic i chce sie spotkac, pogadac?
pozdrownienia -
oliwka911gt > 20-09-2005, 22:37
witamy w gronie forumowiczow -
pati_california > 17-10-2005, 0:09
ja tez, ja tez..
pati, wiosen 19.
au pair w Hameryce, z nicka wynika, ze w Ca, ale to sie moze niedlugo zmienic..)
(ale rymuje..)
miasto w naszej pieknej polandii - WaWa
maturzystka sie wie.. -
kamildzianka > 20-10-2005, 21:07
Witam na forum. -
agulka > 26-10-2005, 14:48
a ja wam powiem, ze kamildzianke znam osobiscie - ze stancjii super z niej babka . witamy, witamy na forum -
Gość > 26-10-2005, 21:30
joool dla wszystkich new babies from dziania bania!! sciagac staniki bedziemy skakac przez ognisko i kielbaski..