-
-
Re: Filmik do aplikacji
wercia109 > 22-12-2012, 23:42
Hej
Ja mam pewien problem z filmikiem, nie wiem, jak mam to zrobić, żeby było ok. Jestem w trakcie zdawania prawka i nie wiem, czy uda mi się zdać w ciągu dwóch miesięcy, niecałych (bo wtedy składam aplikację)... a zawsze miałam w planach zamieszczenie w filmiku urywku jak jeżdżę samochodem, albo chociaż dodać jakieś zdjęcia. Do tego mam tylko parę zdjęć z dziećmi, z różnymi, nic konkretnego. Echh.. co dodać do filmiku, jak go zrobić, żeby był ciekawszy, przyciągający? -
Anjaa > 22-12-2012, 23:57
Mi się w filmikach podoba, jak tak idzie wszystko ładnie po angielsku i jakiś polski wyraz
Aga! Cudny filmik! Mi się podoba -
bama > 23-12-2012, 0:37
Jesli np jezdzisz na nartach, snownoardzie, łyżwach czy jakikolwiek inny sport to mozna tez dodac zdjecia, albo jak np lubisz podrozowac to tez dac zdjecia z podróży. -
paulaw > 27-12-2012, 12:13
[quote name="californiadreaming"]ale może zamiast zapinania pasów na przykład parkowanie równoległe?[/quote]
A ja zrobięMoże będą w szoku i od razu mnie wybiorą! -
mamecia > 27-12-2012, 16:39
[quote name="paulaw"]
[quote name="californiadreaming"]ale może zamiast zapinania pasów na przykład parkowanie równoległe?[/quote]
A ja zrobięMoże będą w szoku i od razu mnie wybiorą![/quote]
W szoku napewno nie będą bo tu parkowanie równoległe jest podstawą. Sama na początku się dziwiłam, że kazdy amerykanin potrafi zaparkować a później wyjechać z tak małego miejsca między dwoma samochodami i to na dodatek tak ogromnymi samochodami jakimi tutaj jeżdżąTakże dla nich to norma, że trzeba umieć tak parkować: Ale jestem pewna, że to lepiej dla Ciebie jesli będą wiedzieć, że to potrafisz. -
cien_wiatru > 27-12-2012, 19:36
[quote name="mamecia"]
[quote name="paulaw"]
A ja zrobięMoże będą w szoku i od razu mnie wybiorą![/quote]
W szoku napewno nie będą bo tu parkowanie równoległe jest podstawą. Sama na początku się dziwiłam, że kazdy amerykanin potrafi zaparkować a później wyjechać z tak małego miejsca między dwoma samochodami i to na dodatek tak ogromnymi samochodami jakimi tutaj jeżdżąTakże dla nich to norma, że trzeba umieć tak parkować: Ale jestem pewna, że to lepiej dla Ciebie jesli będą wiedzieć, że to potrafisz.[/quote]
Haha dokładnie! Tak jak złymi są kierowcami ogólnie, tak w parkowaniu równoległym są mistrzami! -
paulaw > 27-12-2012, 22:25
[quote name="cien_wiatru"]Haha dokładnie! Tak jak złymi są kierowcami ogólnie, tak w parkowaniu równoległym są mistrzami![/quote]
A myślałam, że będą pod wrażeniemNo cóż, w takim razie muszę wymyślić coś innego... -
merti > 27-12-2012, 23:41
cholera, w takim razie powinnam się nauczyć. Muszę wziąć kogoś żeby mi to pokazał -
paulaw > 28-12-2012, 15:23
Muszę ten filmik zrobić... ale nie mam kompletnego pomysłu. W ferie chyba nagram, bo będę miała sporo czasu. -
sylvia > 29-12-2012, 17:29
Ja też miałam nie lada problem z filmikiem..
Ale w końcu coś tam wyszło, kuzynka zmontowała i było o niebo lepiej niż na początku.
Dla zainteresowanych filmik dostępny na moim blogu we wpisie z września