• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Sprawy samolotowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Sprawy samolotowe

• Sprawy samolotowe
  • Re: Sprawy samolotowe

leneczka > 07-06-2005, 17:11

wlasnie o tym samym pomyslalm aga!

co mi z hajsu!

jak mi zgubia to beda szukac az znajda!

Mlody > 07-06-2005, 17:12

Mi tez posiali leciałem ze s.p. Airpolonia i 1 razy posiali mi walizke :-? Wtedy szybko się znalazła :-)

Ale jak Lotem wracałem z Turcji to po 3 dniach walizke mi przywieźli :-( dobrze, że wracałem, a nie leciałem ;-)

Ważne - dobrze opiszcie walizke !!!! najlepiej z nr tel itd :-) lepiej dmuchać na zimne

ewa^^^ > 07-06-2005, 17:14

nie wybiegajcie w przyszłosc z takimi sceptycznymi pogladami

ewelinka > 07-06-2005, 17:39

ehh no to w razie w bede upychac w podreczny no ale na razie to o tym nie mysle bo musze najpierw kupic walize ! pozdrawiam i dzikei za rady itp!! THX

ewelinka > 08-06-2005, 9:51

a wiecie mam jeszcze nedno pytanie jesli bed emiala walizke z szyfrem i jak sie zamknie to tylko ja moge otworzyc to jak oni przeswietla i beda chcilei otworzyc to co witedy mnie beda wolac czy co bo tak sobie wcozraj myslalam??

Emm > 08-06-2005, 10:07

tak,znajduja cie i otwierasz przy nich.

ja, zeby uniknac takich sytuacji, na czas odprawy i calego lotu zdejmuje zawsze klodke, niech sobie sami szukaja.

oliwka911gt > 08-06-2005, 14:10

za zgubiony bagaz dostaje sie 100, gora 200 dolcow. mojej kumpeli zgubili jak do stanow leciala. nawet 200 dolcow to moge se w dupe wsadzic, bo za ta kase i tak nie kupie ciuchow tych ktorych mialam :mad: :evil: co najwyzej dwie pary gaci. a gdzie reszta???

MONIKA > 08-06-2005, 15:39

No Oliwka, za 200 dwie pary gaci, to chyba od D&G

Ale fakt za wiele nie kupisz.

Co do wyciagania kolczykow, to bzdura, pokazuje sie najwyzej.

Bizuterii tez sie nie zdejmuje. Pasek, a owszem.

Lot do US w ciagu dnia to super sprawa, bo mozna sobie fotografowac chmurki. mam ze tysiaka takich fotek. Bo lot do NYC, potem Boston, Pozniej powrot do domu.... :wink:

Zarcie w Lufthansie jest cudne. No po amerykanskim, jak na wakacje lecialam zajadalam sie jak szalona. A jak komus juz w samolocie nie zasmakuje, to powodzenia tutaj zycze. :lol:

kasik > 22-06-2005, 16:30

Hej mial ktos kiedys przesiadke w Munich???

Ja bede miala i w dodatku przylatuje 10.25 a wylot dopiero o 3.30, to co ja tam bede robic? Odprawa to przeciez moment...

MONIKA > 22-06-2005, 18:10

Ja mialam przesiadke w Monachium, jak lecialam do Bostonu z wakacji. Mile lotnisko. I ladnie wokol, podczas ladowania sobie popatrz.

Wtedy tyle nie czekalam, naczekalam sie zas we Frankfurcie w drodze do domu. Ale zla bylam i zmeczona. :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia