• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

dziwne czynnosci nawykowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• dziwne czynnosci nawykowe

• dziwne czynnosci nawykowe
  • Re: dziwne czynnosci nawykowe

idril > 10-01-2008, 3:38

jesli isc z mysla przewodnia tematu to ja teraz nie znosze syfu (jaki np. zalegal na dlugie tygodnie moj pokoj)

chyba mnie te karaluchy nastraszyly.

ale tak powaznie to teraz mam hopla na pukcie czystosci. nie mowie o jakiejs chorej sterylnosci wszedzie ale zadnego kurzu na polkach u mnie juz nie znajdziecie. to samo kuchnia. no i ostatnio napadlam na lazienke i przedpokoj (w nim mam ogromna szafe z lustarmi - 4lustra od podlogi po sufit takie szerokie! - a to mialma zabawe!).

poza tym zmienilam swoje nawyki jedzeniowe.

czesc jestem julka. [czesc julka!]

od 21 lipca nie jem miesa. [gratulacje!]

Gość > 10-01-2008, 21:57

Julka, przyjedz do mnie to posprzatasz

idril > 10-01-2008, 22:45

jak mnie czyms dobrym poczestujesz to czemu nie...

:lol:

Vorissa > 01-04-2008, 18:17

i znowu ciekawy temat zaległ...

co do wyżej wspomnianych rzeczy co niektórych, ja mam hopla na pukncie skarpetek i majtek. Jak idę do Chińczyka to bez pary skapretek (tych niskich) nie wyjde, a jedna para - 1zł... i tak o to chodzę w różowych skarpetkach w białe paseczki :lol: :lol: :lol: to samo z majtkami, uwielbiam kupować. mania na buty i torebki to inna sprawa :lol:

no i syfu też nie znosze, ale nie lubię sterylno?ci. porz?dek z lekkim nieporz?dkiem jest wspaniały

Vorissa > 01-04-2008, 18:17

i znowu ciekawy temat zaległ...

co do wyżej wspomnianych rzeczy co niektórych, ja mam hopla na pukncie skarpetek i majtek. Jak idę do Chińczyka to bez pary skapretek (tych niskich) nie wyjde, a jedna para - 1zł... i tak o to chodzę w różowych skarpetkach w białe paseczki :lol: :lol: :lol: to samo z majtkami, uwielbiam kupować. mania na buty i torebki to inna sprawa :lol:

no i syfu też nie znosze, ale nie lubię sterylno?ci. porz?dek z lekkim nieporz?dkiem jest wspaniały

idril > 01-04-2008, 19:10

moja przyjaciolka kolekcjonuje skarpety...

idril > 01-04-2008, 19:10

moja przyjaciolka kolekcjonuje skarpety...

Vorissa > 01-04-2008, 19:48

ja ostatnio wynioslam kilka worków ciuchów z pokoju, to w jednym chyba byly same skarpetki, w których już nie chodzę :lol:

Vorissa > 01-04-2008, 19:48

ja ostatnio wynioslam kilka worków ciuchów z pokoju, to w jednym chyba byly same skarpetki, w których już nie chodzę :lol:

idril > 01-04-2008, 21:24

ja ostatnio tez cala reklamowke skarpet i stanikow ktorych juz nie uzywam wynioslam...

nie wiem co to sie dzieje.

nudzi mi sie lub cos nie tak i nie ma mowy zeby zalozyc znow...

wybrednosc :oops:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia