• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair w kuchni :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Off-topic czyli luźne rozmowy

• Mess

• Au Pair w kuchni :)

• Au Pair w kuchni :)
  • Re: Au Pair w kuchni :)

agulka > 14-05-2005, 13:46

Oj Pati...zaraz tam meza odbijam..ja tylko robie casting na kucharza :wink:

Pati > 14-05-2005, 16:11

no chyba ze tak ale sie ucze...... :twisted:

agulka > 14-05-2005, 16:13

Pati kochaniutka , spokojnie mozesz wracac do nauki..ja Ci meza nie odbije ..przez ten czas :wink:

Olga Anna > 15-05-2005, 0:58

a ja od wczoraj sama w domu jestem - i chwala najwyzszemu za to :twisted:

ale z drugiej strony... nic mi sie gotowac nie chce wiec alboi pozeram jakies frytki na obiad albo nic nie jem...

oczywiscie wole to druga opcje ale... :?

ciekawe jak bedzie jak w koncu sama zamieszkam? bo sie ludze ze kiedys to nastapi :twisted:

Pati > 16-05-2005, 16:24

laska bedziesz jak sama zamieszkasz nic sie nie martw mi sie tak samo nic nie chcialo jak bylam tydz sama, z reszta jak w pl zoastawalam to podobnie.

Ja to chyab bede zyc owsianka i jogurtami i slodyczami

Olga Anna > 16-05-2005, 19:36

daj spokoj Pati - w piatek jak bylam w sklepie to wyszlam z samymi slodyczami.....

no laska bede jak cholera....

no chyba ze ...

Pati > 17-05-2005, 10:39

chyab ze co??

nic sie nie martw ja tak samo mam np jak w weekend jestem na miescie, wlaze do tesco zeby cos do jedzenia kupic....i co kupuje....ostatnio krakersy (no nie slodkie), paczki i duza paczke delicji a mogla by byc kanapka.....przed impreza ide po piwo.....i batonika co ja poradze ze tak lubie sklodkosci....ja wiem ze to prawie jak nalog ale coz....jedna z niewielu przyjemnosci no....nie wygladam jak wieloryb jeszcze wiec spoko

Pati > 17-05-2005, 10:40

aha ale nie zjadlam tego sama tylko z Paula w parku

Ice Wolf > 17-05-2005, 13:10

Ja tam jak mam piec ciasto to tylko jak nikogo nie ma bo pieke wiewiorke (nazwa ciasta) i wpyprzam cala blache Moja starsza zawsze 3 blachy piekla az sie wqrzyla i powiedziala zebysmy z ojcem sami piekli (a ja mialem 8 lat) i tak zostalem kucharzem :lol: Kurde facet jednak naprawde sie rodzi z drygiem do garow, tylko ze przewaznie jego swiadomosc blokuje ten dar i nastawia sie tylko na jedzenie a nie gotowanie/pieczenie

Pati > 17-05-2005, 13:38

no nie Ice......ja te Twoje slowa to zaraz wydrukuje i jeszcze doalcze zdjecie co by potem nikt watpliwosci nie mial ze to facet powiedzial
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia