-
-
Re: kosmetyki, papki i kleiki:P...czyli au pair radza...
ewelinka > 24-04-2005, 15:25
o a ci o jedzeni wiecie co chcecie zebym sie zaslinila z powodu tych smakolykow o ktorych piszecie ale nikt nie pobije mojej mamy ona to tak kombinuje w kuchni ze normalnie powinna restauracje otworzyc ja bym wystepowala w roli smakosza oczywiscie! az sie boje wyjechac do USA mam nadizeje ze mozna tam cos normalnego dotsca bo foli i ciagnacych sie suchych warzyw i owaocow to bym nie chciala!!!! -
Ally > 28-04-2005, 3:08
Ewelinko u mnie znowu babcia przyrz?dza pyszno?ci i jak wpadam to babcia z miejsca pyta się czy nałożyć. Jak ja mogłabym odmówić :roll:no sami powiedzcie. Agulka ja też uwielbiam konsumować. O każdej porze dnia i nocy :lol: -
martamaua > 28-04-2005, 10:29
Jaaaaaaaaaaaaaaa!Jak ja jade do mojej babci na wies.Jak ona zrobi kurczaka z ziemniakami(takimi wiejskimi,swiezymi,nie do porownania ze sklepowymi mmm) to ja umieram.Albo zupy,Boze....Nie wspomne o ciastach.Sernik najlepszy na Ziemii,jablecznik to samo.I czeresnie z kompotu...Aaaah az sie rozmazylam.Jak pojade w sierpniu do Pl to koniecznie do babci -
Gość > 28-04-2005, 12:58
poniewaz to jest o urodzie a mlody wlasnie mnie nauczyl wklejac zdjecia to sprobuje tu po raz pierwszy i wkleje zaaajebiste piekne zdjecie... czekajcie...
well see... ale zdjecia sa cudne! uwielbiam mange yaoi. muahahah
[Obrazek: wildrock.jpg] -
Gość > 28-04-2005, 13:05
KABUM!!! *_* -
agulka > 28-04-2005, 13:12
fajniuchne to -
Mlody > 28-04-2005, 13:20
Pojetna uczennica :wink: -
Gość > 28-04-2005, 13:23
no mlody ja w ogole dobra jestem w te klocki... heheh
agulka- no wiem! ^_^ -
Mlody > 28-04-2005, 13:31
a jaka skromna ;-) -
martamaua > 28-04-2005, 19:25
KOCHAM FOTKI Z MANGI!!!!!!!!!!!!!
Sa tak romantyczne.Faceci sa tak czuli.Jak czytalam(i naoogladalam sie obrazkow) Fushigi Yugi to czulam jakas pustke,ze takich mezczyzn to w rzeczywistosci nie maWrazliwych,troskliwych,pelnych poswiecenia i czulych...Ehhh Ale on jego ( ) tam przytulaaa...... Mi to takiego potrzeba ilny i delikatny (zajechalo reklama Panadolu )