• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

kapsi > 21-06-2012, 19:40

jak rozmowa schodzi na temat pieniędzy to staję się wtedy bardzo agresywna, więc lepiej nie będę się udzielać haha

[quote name="merti"]A Wam cos odkladacie?[/quote]

w tej chwili (jak w większości chwil) jestem biedna jak mysz kościelna :mrgreen: za tydzień mam osiemnastkę rodzinną i za pieniądze, które dostanę mam zamiar kupić laptopa i aparat (żeby starczyło, żeby starczyło...), od września zmieniam szkołę i będę miała czas na pracę, w związku z czym mam zamiar połowę pieniędzy z wypłaty odkładać, a połowę 'przepierniczać', o! mama mówiła, że dołoży, ojciec mówił, że jeśli będzie trzeba to 'mam do niego walić', ale jak to z moim charakterem bywa - chcę być 'duża' i samodzielna, więc mam nadzieję, że dam radę! możecie trzymać kciuki :mrgreen:

effy > 23-06-2012, 16:00

a ja bym chciała żeby mi raz na jakiś czas podesłali drobną kwotę na shopping

a tu możecie podglądać na żywo nowojorskie ulice http://www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare/

kapsi > 23-06-2012, 16:10

pamiętam jak kiedyś odkryłam tę stronę i chyba przez 2h ciągle się gapiłam, hahaha :mrgreen:

za tydzień wakacje moje miłe! jakie plany? (:

effy > 23-06-2012, 16:27

ja też nie mogę się napatrzeć

a w wakacje Sunny Beach w Bułgarii i Hip Hop Kemp w Czechach <3 a Ty jakie plany masz?

paulaw > 23-06-2012, 21:22

Ale macie fajnie. Ja nie mam planów. Nigdzie się raczej nie wybieram, być może pod koniec wakacji gdzieś wyskoczę na długi weekend z koleżankami, może nad morze, albo na domki nad jeziorem. Nie wiem sama, jakoś nie mam ochoty nigdzie jechać w tym roku.

Ale jeżeli się powiedzie to na weekend będę w Paryżu. Oby się udało (:

merti > 24-06-2012, 12:39

ja to jade z kolezanka do frankfurtu, a poza tym to pewnie mazury, bo ode mnie to tylko godzinka drogi. no I moze paryz ale to wolalabym w ferie zimowe, nie teraz .

kapsi > 24-06-2012, 14:25

[quote name="effy"]a Ty jakie plany masz?[/quote]

a ja postanowiłam, że skoro to ostatnie wakacje w Polsce na jakiś czas (a może i na zawsze) to dobrze będzie W KOŃCU coś zaplanować, co by były dobre wspomnienia. wakacje mam praktycznie już i we wtorek ze znajomymi jedziemy do poznania na koncert (<3), od 3 lipca będę w Gdyni na moim ukochanym Open'erze! później mam nadzieję, że kilka dni u @DaisyyUSA (nie wiem czy dobrze napisałam nick haha); tydzień nad jeziorem z moją przyjaciółką, jak co roku; pewnie całą paczką też nad jezioro, zapewne ojciec gdzieś mnie zabierze no i tak zlecą wakacje niestety... 31 sierpnia do Czech na koncert i... september again

paulaw > 24-06-2012, 15:03

Wakacje miną tak szybko i zaraz po wakacjach chwilka do matury i... WYJAZD 8O 8O Rany, jak szybko ten czas leci!!!

effy > 24-06-2012, 15:08

oo też chcę jechać na Open'era, ale tylko na środę. bardzo, bardzo bym chciała zobaczyć Wiza Khalifa na żywo ale mam tak cholernie daleko, że nie wiem czy dam radę przyjechać...

[quote name="paulaw"]Wakacje miną tak szybko i zaraz po wakacjach chwilka do matury i... WYJAZD 8O 8O Rany, jak szybko ten czas leci!!![/quote]

nawet mi nie mów.. jak sobie pomyślę o tych przygotowaniach do matury, to aż mnie skręca

kapsi > 24-06-2012, 15:18

mi niestety nie uda się zobaczyć Wiza, bo tegoroczny line up mi nie pozwala... nie wiem kto go układał, ale jak się dowiem, to zamorduje :evil: chociaż może załapię się chociaż na chwilkę żeby zobaczyć to murzyńskie ciało w tatuażach... :roll:

[quote name="paulaw"]Wakacje miną tak szybko i zaraz po wakacjach chwilka do matury i... WYJAZD 8O 8O Rany, jak szybko ten czas leci!!![/quote]

i dobrze! niech leci szybko, szybko, szybko!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia