-
-
Re: British dream ^ ^
Grizzly > 28-03-2008, 16:11
Jo, nic sie nie stało, od hostów sie dowiedziałam. Przecież oni codziennie do Londynu jeżdż? do pracy :lol:
Bardzo chciałam studiowac zdrowie i psych, i później wybrać jako specjalizacje psychologie kliniczn?, ale kobieta z któr? tam rozmawiałam wyja?nila mi, że na kierunkach ł?czonych jak np. psych i zdrowie robie tylko 50% materiału z jednego przedmiotu i 50% drugiego, a większo?c uczelni uważa że takie 50% nie daj? wystarczaj?cych kwalifikacji aby robić później z jednego kierunku magisterke.
Tym sposobem odpadły mi psych i zdrowie, psych. i prawo i prawo i angielski. Zostały psychologia i public relations.
Psychologia nuuuuudy
A pozatym jest na kampusie na Avery Hill, a tam jest beznadziejnie;/ a przecież to wła?nie główny kampus mnie tak urzekł.. public relations jest tam własnie. Ogolnie poczytałam dużo o tym kierunku i coraz bardziej mi sie podoba. Bardzo przyszło?ciowy.
Ironia losu, wybrałam go do podania tak z dupy w sumie, bo ładnie wygl?dał i co? I to na niego sie w końcu zdecydowałam :lol:
Btw. Nie wiem czy Wam pisałam, ale miały?my z kol. lecieć jutro do Szkocji- do Glasgow i Edynburga. Czekałam na ten wyjazd ponad 2 miesi?ce, a ona wczoraj do mnie zadzwoniła ze to tak drogo nam wyjdzie, blablabla.. nagle milion problemów :|
Lece sama ... -
Yoanna > 28-03-2008, 16:32
hmm a ja mialam do irlandii za miesiac, ale host wyjezdza to ja moge zapomniec ;/
na avery hill nie bylam. i dobrze :lol:
wiesz ja jak skladalam to zlozylam na 5 uczelni na business and spanish a tourism and spanish tak o dorzucilam. i to pozniej wybralam :lol: -
Yoanna > 28-03-2008, 16:32
hmm a ja mialam do irlandii za miesiac, ale host wyjezdza to ja moge zapomniec ;/
na avery hill nie bylam. i dobrze :lol:
wiesz ja jak skladalam to zlozylam na 5 uczelni na business and spanish a tourism and spanish tak o dorzucilam. i to pozniej wybralam :lol: -
Vorissa > 28-03-2008, 16:54
a jak dokładnie i na czym polega to łaczenie kierunków ? :lol: -
Vorissa > 28-03-2008, 16:54
a jak dokładnie i na czym polega to łaczenie kierunków ? :lol: -
idril > 28-03-2008, 18:40
to ja nie rozumiem...
to wedlug ciagu myslowego jaki powiedziala kobieta dla Grizzly Yo po swoim kierunku tez nie bedzie mogla pojsc na magisterke?!
ja nie wiem czy ja dobrze rozumiem.... -
idril > 28-03-2008, 18:40
to ja nie rozumiem...
to wedlug ciagu myslowego jaki powiedziala kobieta dla Grizzly Yo po swoim kierunku tez nie bedzie mogla pojsc na magisterke?!
ja nie wiem czy ja dobrze rozumiem.... -
Ninka Jones > 28-03-2008, 19:00
Agata ja mysle o specjalizacji Public Relations na tym moim dziennikarstwie :lol: -
Ninka Jones > 28-03-2008, 19:00
Agata ja mysle o specjalizacji Public Relations na tym moim dziennikarstwie :lol: -
Yoanna > 28-03-2008, 19:06
a ja zamierzam isc na magisterke i to wcale ani ze spanish ani z tourism.. jeszcze nie wiem z czego ale zrobie ;P