• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

MONIKA > 28-07-2005, 16:10

Pomyslalam, ze Moja Historia mi tu umiera, a ze dzis pracuje 14 godzin, bede miala multum czasu na nadrobienie zaleglosci.

Czyli "do roboty"!

MONIKA > 30-07-2005, 21:31

I jak widzicie nic nie wyszlo z moich planow, a tymczasem, paznokcie suszylam to w "o wszystkm" sie pouzewnetrznialam, a teraz lece, bo wesele sie zbliza. Mowie wam podekscytowana jestem, jak cholera. Wczoraj bizuterie dokupilam i juhuuuu. (Juz pomijam fakt ze dalam za bransoletke i kolczyli wiecej niz za sukienke)!!

Foty beda na flogu, a i relacja tez.

martamaua > 30-07-2005, 21:41

Nie moge sie doczekac!Pewnie slicznie bedziesz wygladac!

Tez chce czarne wlosy i ciemna karnacje

MONIKA > 30-07-2005, 22:52

Nio, wczoraj mialam wolny dzien i farbowalam wlosy, pozniej henne na brwi i rzesy (wyszla!!!), wielkie pozbywanie sie wlosow i paznokcie. Dzis tylko rece i jazda. :lol:

Solarka caly tydzien. 8) Taka ze mnie ciemna karnaja. :wink:

Alem podekscytowana. :twisted:

martamaua > 31-07-2005, 11:21

Caly tydzien! 8O Zglupialas??

Francesca > 31-07-2005, 16:09

Ze tez wazektomia jest w USA legalna!!! Mam przyjaciolke, (24 lata), ktora koniecznie chce sie podwiazac i lata w Wawie od jednego lekarza do drugiego, ale przecie u nas ten zabieg zabroniony...Ciekawe tylko, dlaczego- w sumie u nas wszystko, co mogloby doprowadzic do regulacji przez kobiete swoich wlasnych poczec, jest zabronione...Nienawidze pod tym wzgledem naszego kraju, plugawe to i szmatlawe.

Fajnie sie czyta ta historie, jak wiele sie zmienilo od czasu przyjazdu u Moniki! Kto by pomyslal! I faktycznie, dzieci w takim wieku, ja nie dalabym rady, pomijajac, ze ja dzieci nienawidze organicznie! Dla mnie ludzie, ktorzy sie nimi potrafia zajmowac, maja cierpliwosc, wene do wymyslania zabaw, umieja z nimi rozmawiac, nie brzydza sie ich dotykac, co wiecej, lubia te dziwne istoty, to bohaterowie! Nie odsadzajcie mnie tylko od czci i wiary, bo nie moja wina, ze tak mam, probowalam, naprawde, ale ja ich nie polubie nigdy. I stwierdzam, ze najlepsze sa noworodki, bo ciagle spia, a jak sie dra, to je zatykasz smoczkiem.

MONIKA > 31-07-2005, 19:53

Ja moje strasze stwory juz znienawidzilam. Moje male bejbi to spoko, ale te cholery. Mam jak nic porownanie do poprzednich podopiecznych, a tu.. Sue tej gownierze powiedziala zamknij sie, a ona zaraz jak mamusia wrocila, poleciala powiedziec. Z poprzednimi sie bawilismy "brzydkimi wyrazami", oni mi znaczenie tlumaczyli. :lol:

monica07 > 01-08-2005, 13:59

monka ale ty opalonaaaaaaaaaa na tym brazylijskim weselu

Francesca > 01-08-2005, 14:05

Eeeeeee, a dzie te zdjecia mozna obejrzec? Ja tez ce. Lubie dziewczyny ladne, czarne.

MONIKA > 01-08-2005, 16:50

Ale co ty Monia, zobacz moja gebule, przy moim chlopie, jakkolwiek bym byla opalona, zawsze na pink pig wychodze. :evil:

A foty zryte wyszly, bo goraco bylo i swiecaca jestem + czerwono-pink. :oops: :roll:

www.fotolog.net/monikagata
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia