• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

dominikan@ > 01-07-2009, 18:36

Jeszcze nie ale musisz go wydrukowac bądź spisac nr rezerwacji. A czytałas o tym busiku który ma niby na nas czekac na lotnisku??

marlenao > 01-07-2009, 18:39

Taaak czytałam , dobrze że jest żółty i duży to przynajmniej go jakoś rozpoznamy... a o której godzinie będziesz w NJ ??

cailet > 05-07-2009, 11:04

Ok, mam pytanie. W Au-pair Room jak mi się pojawiła rodzina to była i w miejscu, że poprosiła o interview ze mną jak i tam, gdzie pisze, że wcześniej poprosiła o interview ze mną, ale już nie chce się ze mną "matching". A teraz została tylko w tym drugim miejscu. Czy to znaczy, że oni ze mnie zrezygnowali? Bo żadnych maili ani nic nie dostała.

dominikan@ > 05-07-2009, 11:23

Cailet możesz na nią nacisnąć i zobaczyć wiecej info na ich temat czy nie???

cailet > 05-07-2009, 11:25

zaraz sprawdzę, tylko się zalogować muszę.

cailet > 05-07-2009, 11:27

wygląda na to, że już nie mogę ich zobaczyć. Nie da się nacisnąć. Mam tylko nazwisko i liczbę dzieci. Czyli zrezygnowali ze mnie??

dominikan@ > 05-07-2009, 11:30

Czyli nie ma ich już w Current Interviews tylko przeszli do Past Interviews tak?

cailet > 05-07-2009, 11:30

Cały czas byli w obu, a teraz są tylko w past interviews.

dominikan@ > 05-07-2009, 11:32

Przykro mi Cailet;(

Ale nie martw sie długo czekałaś ale za to dostałaś coś konkretnego a poza tym to jest znak że zaraz będą pojawiać się kolejne oferty zobaczysz!

cailet > 05-07-2009, 11:34

No nie wiem...

Spoko, przeżyję. Szkoda tylko, że mi nie napisali normalnego maila, a wczoraj wieczór jeszcze z ich obecną au-pair rozmawiałam... Dziwne.

No ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze i coś się pojawi. Chociaż zaczynam mieć naprawdę poważne wątpliwości.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia