-
-
Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
idril > 24-04-2008, 18:49
Yo i tego Ci zycze
ale juz nie dlugo i ja bede mogla spojrzec na walizki i powiedziec 'to caly moj dobytek'
smiesznie!
jak w filmie -
Yoanna > 24-04-2008, 18:59
i niedlugo sie widzimy bejbe :lol: -
Yoanna > 24-04-2008, 18:59
i niedlugo sie widzimy bejbe :lol: -
idril > 24-04-2008, 22:46
ja doslownie licze dni! -
idril > 24-04-2008, 22:46
ja doslownie licze dni! -
Grizzly > 25-04-2008, 0:16
Julka, też mialam podobnie przed moim wyjazdem.. a teraz za kazdym razem kiedy wracam do domu ten pokoj wydaje sie taki nie mój.. taki porz?dek, mało moich rzeczy.. jak po zmarłej osobie ;//
Vorissa, to kiedy Ty zamierzasz wyjechac? Własnie sobie pomyslalam, ze ja przeciez mieszkam niedaleko Rzeszowa i w wakacje będę w domu...
;>> -
Grizzly > 25-04-2008, 0:16
Julka, też mialam podobnie przed moim wyjazdem.. a teraz za kazdym razem kiedy wracam do domu ten pokoj wydaje sie taki nie mój.. taki porz?dek, mało moich rzeczy.. jak po zmarłej osobie ;//
Vorissa, to kiedy Ty zamierzasz wyjechac? Własnie sobie pomyslalam, ze ja przeciez mieszkam niedaleko Rzeszowa i w wakacje będę w domu...
;>> -
Vorissa > 25-04-2008, 10:12
wyjechać chcę w czerwcu, tak po 12 czerwca, a w sierpniu zamierzam wrócić na 2 tygodnie -
Vorissa > 25-04-2008, 10:12
wyjechać chcę w czerwcu, tak po 12 czerwca, a w sierpniu zamierzam wrócić na 2 tygodnie -
idril > 25-04-2008, 10:13
[quote name="Grizzly"]Własnie sobie pomyslalam, ze ja przeciez mieszkam niedaleko Rzeszowa i w wakacje będę w domu...
;>>[/quote]
:lol:
ja wczoraj mialma z mama rozmowe na moj temat i ogolnie jestem spokojna taka o wsyztko. ona wierzy ze sobie poradze i jest ze mna dumna i sie cieszy ze jestem jaka jestem
budujace