• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Ninka Jones > 25-03-2008, 13:55

nie każdy jest od razu gotowy do czynów

zmieniam range, musze napisac do admina xD

Vorissa > 25-03-2008, 14:13

uhm, ja zanim cokolwiek zrobię najpier się dużo ogadam i obmy?lę i omamroczę ile wlezie... czyny to na końcu :lol:

admin chyba rzdko tu bywa xD

Vorissa > 25-03-2008, 14:13

uhm, ja zanim cokolwiek zrobię najpier się dużo ogadam i obmy?lę i omamroczę ile wlezie... czyny to na końcu :lol:

admin chyba rzdko tu bywa xD

Ninka Jones > 25-03-2008, 15:41

jak ostatnio zmienialam to pisalam mu na maila, to chyba z tydzien trwala cala ta zmiana

Ninka Jones > 25-03-2008, 15:41

jak ostatnio zmienialam to pisalam mu na maila, to chyba z tydzien trwala cala ta zmiana

Yoanna > 28-03-2008, 11:36

Agata bejbe sorry ze nie odpisalam ale na roamingu raz dwa mi karte zjadlo i musze doladowac dzis.

nie wiem czy jeszcze ci potrzebna odp ale jesli tak - to jakos tak do polnocy

co do swiat.. mialam tak samo. z tym ze ja tu bylam na boze narodzenie. no i nie z host familia tylko zupelnie sama. super przezycie. nigdy wiecej!

do ktorego zostajesz ze swoja rodzinka?

a jak z uni? zaakceptuja cae? i bierzesz public relations and psychology? czy jak to sie nazywalo?

Yoanna > 28-03-2008, 11:36

Agata bejbe sorry ze nie odpisalam ale na roamingu raz dwa mi karte zjadlo i musze doladowac dzis.

nie wiem czy jeszcze ci potrzebna odp ale jesli tak - to jakos tak do polnocy

co do swiat.. mialam tak samo. z tym ze ja tu bylam na boze narodzenie. no i nie z host familia tylko zupelnie sama. super przezycie. nigdy wiecej!

do ktorego zostajesz ze swoja rodzinka?

a jak z uni? zaakceptuja cae? i bierzesz public relations and psychology? czy jak to sie nazywalo?

WAMPIREK > 28-03-2008, 13:13

Aga,napisz do mnie na GG bo gdzies mi wcielo Twoj nr...:/

WAMPIREK > 28-03-2008, 13:13

Aga,napisz do mnie na GG bo gdzies mi wcielo Twoj nr...:/

Grizzly > 28-03-2008, 16:11

Jo, nic sie nie stało, od hostów sie dowiedziałam. Przecież oni codziennie do Londynu jeżdż? do pracy :lol:

Bardzo chciałam studiowac zdrowie i psych, i później wybrać jako specjalizacje psychologie kliniczn?, ale kobieta z któr? tam rozmawiałam wyja?nila mi, że na kierunkach ł?czonych jak np. psych i zdrowie robie tylko 50% materiału z jednego przedmiotu i 50% drugiego, a większo?c uczelni uważa że takie 50% nie daj? wystarczaj?cych kwalifikacji aby robić później z jednego kierunku magisterke.

Tym sposobem odpadły mi psych i zdrowie, psych. i prawo i prawo i angielski. Zostały psychologia i public relations.

Psychologia nuuuuudy

A pozatym jest na kampusie na Avery Hill, a tam jest beznadziejnie;/ a przecież to wła?nie główny kampus mnie tak urzekł.. public relations jest tam własnie. Ogolnie poczytałam dużo o tym kierunku i coraz bardziej mi sie podoba. Bardzo przyszło?ciowy.

Ironia losu, wybrałam go do podania tak z dupy w sumie, bo ładnie wygl?dał i co? I to na niego sie w końcu zdecydowałam :lol:

Btw. Nie wiem czy Wam pisałam, ale miały?my z kol. lecieć jutro do Szkocji- do Glasgow i Edynburga. Czekałam na ten wyjazd ponad 2 miesi?ce, a ona wczoraj do mnie zadzwoniła ze to tak drogo nam wyjdzie, blablabla.. nagle milion problemów :|

Lece sama ...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia