-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
idril > 01-02-2008, 20:31
[quote name="WAMPIREK"]W ogóle jak Wam TŁUSTY CZWARTEK min?ł ?![/quote]
CHOLERA KIEDY BYL TLUSTY CZWARTEK?! 8O 8O 8O
takie sa skutki, nie mienia kalendarza, nie ogladania tv i nie czytania widomosci w necie.
podczas ferii zyje w prozni czasowej;/
FUCK!
bilans paczkow:
zero. -
Vorissa > 01-02-2008, 22:16
Jula, wczoraj był tłusty czwartek, ale ja widziałam jak niektórzy dzisiaj to nadrabiaj?... a jeszcze jutro można :lol:
poza tym to łatwo wyedukować, za tydzień w ?rodę jest Popielec, więc musiał być tłusty czwartek... -
Ninka Jones > 01-02-2008, 23:06
Paulina, Julka napisała że nie ma kalendarza to sk?d miała wiedzieć że w ?rode będzie popielec? :lol:
ja zjadłam dwa.
ale teraz przez miesi?c wykluczam całkowicie kazeinę z diety. czyli nawet kawy sie nie napije. będę żyć o wodzie, mięsie, warzywach i owocach...
PORAŻKA :? -
idril > 01-02-2008, 23:06
nie chodze do kosciola od lat wiec nie mam pojecia kiedy jest Popielec czy cos tam jeszcze. no i suktkiem tego jest nie jedzenie paczkow wczoraj.
trudno. -
Ninka Jones > 01-02-2008, 23:15
Julka nie mów trudno, bior?c pod uwagę że najprawdopodobniej będziesz w UK w najbliższy tłusty czwartek to takiego dobrego p?czka nie zjesz -
Vorissa > 01-02-2008, 23:21
hmmm ale nie o Popielcu jeszcze nie mówili w ko?ciele... więc to ma się nijak do tego...
ale faktycznie można czasem nie wiedzieć...
a ja mam kalendarz nad główk?, sama sobie zrobiłam póki co i maj to ostatnia kartka w nim :lol: :lol: :lol: -
Ninka Jones > 01-02-2008, 23:32
ciekawy pomysl
moje karteczki z Anglii mi sie przypomnialy :lol: -
idril > 02-02-2008, 3:24
[quote name="Ninka Jones"]ciekawy pomysl
moje karteczki z Anglii mi sie przypomnialy :lol:[/quote]
Nina mi tez one sie orzypomnialy!
kalendarz, organizator to ja ogolnie mam ale tam nie ma zadnych takich rzeczy napisanych.
musialm sobie takie cacko kupic poniewaz w tym roku nie mam do niczego glowy! wszytko mi z nije wylatuje! nie wiem co sie dzieje!
tzn wiem. zyje majem i tym co po nim -
WAMPIREK > 02-02-2008, 6:40
Ohhh dziewczyny...zakochałam się !! -
Vorissa > 02-02-2008, 16:35
ja to notes - organizer, i kalendarz...
wszystko zapisuje, żeby wiedzieć co kiedy i ijak i być zorganizowan?, ale niewiele to daje xD ale pomysł jest ^.^
w dodatku każdy miniony dzień skre?lam xDD
WAMPIRKU - w kim lub w czym ? :lol: