-
-
Re: troche z zycia marty
oliwka911gt > 22-03-2006, 23:12
monika, a u mnie ceny jeszcze wyzsze w PL sklepie, w ruskim tez :evil: bo wszystko najpierw do chicago leci a z tamtad do seattle. wiec ja mam ceny o polowe wyzsze :mad: -
martamaua > 22-03-2006, 23:26
. -
agulka > 23-03-2006, 4:21
ja mialam taki etap, ze jadlam co popadnie..bo nie wiedzialam co chce..
teraz zaczelam gotowac i juz jest lepiej
milego odrabiania lekcji -
Sol > 23-03-2006, 13:17
Tez by mi sie przydaly takie dni wypelnione od rana do wieczoraprzynajmniej mialabym swiadomosc ze robie cos sensownego...
Jeszce tylko 4 dni,mam nadzieje ze jak wroce z wakacji bedzie lepiej :wink: -
martamaua > 23-03-2006, 20:47
. -
martamaua > 25-03-2006, 12:05
. -
xMala__Mi > 25-03-2006, 22:24
Tak sobie czytam i mysle, w ogole nie lubie, kiedy ktos o mnie rozmawia i ja o tym wiem, ale nie wiem, o co chodzi. Taka juz chyba ludzka natura;>
Fajnie ze dobrze ci sie uklada:>
A co do wlosow, to moze np baleyage? (w sumie nie mam pojecia, jak to sie pisze;p) zawsze to troche mniej niszczy wlosy;> (powiedziala ta, ktora zaciekle farbuje i maxymalnie rozjasnia, co "wcale" wlosow nie niszczy;p)
Z dzieciakami trzeba krotko, bo one w kolko testuja. Nie jestem ani nie bylam jeszcze operka, ale ogolnie wiem z doswiadczenia nawet po swojej rodzince. A jak raz ustapisz, to juz koniec...:/
Tak czy inaczej mam nadzieje, ze jak najdluzej bedzie tak pozytywnie:> -
martamaua > 26-03-2006, 2:13
. -
Sol > 26-03-2006, 12:08
Marta rob te blondy i sie nie zastanawiaj! :wink:
Co ci szkodzi?
Wczesniej czy pozniej i tak odrosna :lol:
Pozytywna energie ci przywioze z hiszpanii hehe -
xMala__Mi > 26-03-2006, 13:17
wiesz, mam kumpla, ktory ciagle ma inny kolor wlosow;p ale to jest wybitny przypadek ;p
a z wiosna to sie zgadza, wszystko wraca do zycia i jakos pewne rzeczy wydaja sie latwiejsze;>
samodzielnosc tez nie jest taka zla, a ile przy tym daje satysfakcji :twisted: trzymam kciuki i czekam na dalsze rewelacje:>