-
-
Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac
Kierlajn > 15-06-2009, 14:47
obawam sie, ze duzo nie pomoge, gdyz spalysmy w domku rodziny jednej z au pair. Maja swoj wlasny w Brighton wlasnie niemalze w samym centrum - obliczylam ze 1-2km od plazy.
No a hmmm z tymi dziewczynami to ciezko bylo cos zobaczyc procz pubow i klubow hehe ale molo z atrakcjami widzialam... ;P -
shante > 15-06-2009, 15:00
Hmm no to trzeba będzie poszperać w necie -
Yoanna > 15-06-2009, 19:20
hehe karola ja jak bylam w tamtym roku w brajton z marzena to tez spalysmy w domku jej hostow, z tym ze ich dom byl w samiutkim centrum, tuz przy tym centrum handlowym a nad morze mialysmy z 3 minuty
ale jakies hostele tez na pewno sa w brajton a jak nie to b&b -
asiafrugo > 15-06-2009, 21:49
No i miałyście dzikiego lokatora tam(pamietam! ) -
Yoanna > 16-06-2009, 15:04
frugo a jest cos czego nie pamietasz? :lol:
skleroza mi nie straszna, mam frugo :wink: -
asiafrugo > 16-06-2009, 21:41
Czasami nie pamiętam co miałam dzień wcześniej na obiadale pozatym, sama wiesz -
Yoanna > 17-06-2009, 1:35
nie pamietasz co ty mialas ale co ja mialam to pewnie bezblednie :lol: :lol: -
Kierlajn > 17-06-2009, 13:37
Dzis hostka mnie bierze do Cambridge - jedziemy sobie na mala wycieczkemilo z jej strony, bedziemy plywac lodeczka - obiecala mi.
tak to nic wielkiego sie nie dzieje, szukam pracy od lipca w Warszawie ale jakos nic nie ma - znaczy jest o wiele wiecej ogloszen ludzi poszukujacych niz oferujacych. dolujace to.
eh -
shante > 17-06-2009, 13:42
Ojoooj, aż zaczęłam tęsknić za Cambridge :roll:
A co do pracy - znam ten ból. Ciężko cokolwiek znaleźć, zwłaszcza na wakacje... :? -
Kierlajn > 18-06-2009, 17:27
Mam jakiegos dola, jak ten Londyn nie wypali w ten weekend to chyba umre.
Au pair nie jest dla mnie, jak sobie pomysle, ze za chwile dzieciaki przyjda ze szkoly, no i dam im komputer, bede probowac jakos dojsc do nich zeby cos razem zrobic, ale watpie ze sie uda, bo one juz au pair nie potrzebuja, no to pojde do siebie na gore i bede lezec na lozku, moze sie przespie... i jak tam pomysle ze mam sufitowac do 20:40 a potem moge isc, bo hostka wraca ->tja, wyjde... gdzie, po co, dokad, z kim. Pojde pewnie spac. Jak mi ma tak wygladac tez jutrzejszy dzien i weekend jezeli nie wypali Londyn to sie zastrzele
ok nie marudze... juz.... ale naprawde mam ochote tylko plakac tak jakos mi smutno.