• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

agulka > 13-06-2009, 20:08

nie mozesz zaznaczyc miejsca??? w gawo mozna.

dominikan@ > 13-06-2009, 20:24

To jest tak że rodziny same Ciebie wybierają z bazy danych i jak je będziesz odzucać z powodu miejsca ich zamieszkania to cię zablokują tak jak zablokowano mnie

nina15 > 13-06-2009, 20:36

wiem wiem że nie można wybierać miejsca, chodziło mi raczej ogólnie o stany, bo muszę powiedzieć że czułam się tam na prawdę super. jednak zupełnie co innego jest być panem własnego losu i spędzać tam tylko wakacje a co innego mieszkać z zupelnie obcymi ludzmi i tego najbardziej się obawiam, nie jest tak istotne do jakiego miejsca trafię jak do jakiej rodzinki :wink:

nina15 > 13-06-2009, 20:38

a Ciebie Dominika zablokowano i co w takiej sytuacji musiałaś zrobić??

dominikan@ > 13-06-2009, 20:43

Zadzwoniłam i zapytałam o co chodzi!. Potem się okazało że zablokowano mnie nie słusznie ale zanim wszystko odkrecono to kilka dni mineło!

p.zgodka > 14-06-2009, 13:40

Ja jade już 22 czerwca i mam przesiadkę we Frankfurcie ale tylko godzine czasu między lotami? Ciężko się połapać na lotnisku?

Yoanna > 14-06-2009, 14:33

polapiesz sie jesli bedziesz miec jakis problem to po prostu kogos zapytasz i tyle

ja mam uraz do lotow z przesiadka bo ostatnio mialam problem z bagazem, ja wrocilam do londynu a moj bagaz nie. a mieli ponad 2 godz na przeladowanie! cale szczescie udalo mi sie po paru dniach odzyskac ale co sie nawkurzalam to moje...

dominikan@ > 14-06-2009, 14:39

Zgodka a czym i skąd lecisz?

Ja się strasznie boje tej przesiadki. Yoanna a mogła byś opisac jak to wygląda. Jak się przesiadasz to już nie można się szlajać po całym lotnisku no nie? Ci co mają przesiadkę to chyba mają jakieś ograniczone miejsce gdzie mogą przebywac tak?

marlenao > 14-06-2009, 14:48

Ja tez sie strasznie boje przesiadki, nie wiem nawet ile czasu na nia bedzie.Mam nadzieje, ze znajde sie z Dominikan@ we Frankfurcie(o ile bede miala lot na 20lipca i jak bedzie miejsce).A jak to jest z bagazami podczas przesiadki? oni je tylko laduja do tego drugiego samolotu czy my jako pasazerowie samolotu miedzy przesiadkami musimy je jeszcze dostac?

p.zgodka > 14-06-2009, 14:57

Ja lecę z Warszawy Lufthansą więc tak jak ty. Jak coś to się będe pytać jak kretyn po 100 gdzie mam isćporadzimy sobie dziewczyny!!!!!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia