-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Vorissa > 24-01-2008, 20:12
a te zestawy to swoja droga, ja przerabiam biezacy material bo po feriach mam sprawdzian :lol:
a jakas powtorka z trygonometrii jeszcze ;/ -
WAMPIREK > 24-01-2008, 22:10
Ojj...no tak matura :/
Ja się uczę teraz do sesji...egzamin mam za tydzien !! Boim sięMam nadzieje,ze bedzie dobrze...poki co len ze mnie i ciezko idzie mi ta nauka.Wynajduje mnostwo rzeczy żeby tylko sie nie uczyć !!
Pouczyłam się dzisiaj trochę...przed chwil? wróciłam z korepetycji i biorę się za resztę materiałuA taaaaak mi się nie chce !!!!! -
Ninka Jones > 24-01-2008, 23:51
Monia ferie koncza mi sie w niedziele. chcialabym zebys przyjechala w piatek i zostala na weekend. rozmawialam juz z mama i nie ma nic przeciwko -
WAMPIREK > 25-01-2008, 20:01
Extra!
Ninus nic nie obiecuje...ale zobaczymy jak to wyjdzie -
Ninka Jones > 25-01-2008, 20:38
ok, to ja mame jeszcze zagadam -
Klarasek > 26-01-2008, 14:54
Wy sie umawiacie a mnie nie ma -
WAMPIREK > 26-01-2008, 19:14
Klara,nasze spotkanie z Nin? musi zostać przełożone...więc może się załapiesz...a może nawet nie może
Pisz lepiej co u Ciebie ... -
WAMPIREK > 28-01-2008, 2:04
No niektórzy tutaj maj? koniec ferii..
Ja mam całe szczescie wolne do 11 lutego...w sumie nie takie wolne,bo za tydzien egzamin(( -
WAMPIREK > 31-01-2008, 1:54
Co tam u mnie ?!
Duuuuzo !
Ale tak w skrócie to...w pi?tek mam ostatni egzamin (oby,oby) tak wiec teraz jest pochłonięta nauk?
Weekend mam nadzieję spędzę na imprezowaniu...już czuję tego kaca morderce...Ojjj będzie ostro xD
Mój mały biznes korepytatorski funkcjonuje coraz sprawniej...bardzo mnie to cieszyZawsze to jaki? grosz...Grosz do grosza i co? się uzbiera
Mój przyjaciel...wyznał mi ostatnio "że lubi mnie za bardzo" :/ Tak więc parę lat przyjaźni poszły sobie w niepamięć :/ A gdy chciałam jako? załagodzić i wyja?nić tę sytuację to usłyszałam od niego ... jaka to ja jestem wredna,nieczuła itd. Niezle...ale jak widac to nie ja mam problem ze soba,tylko on
Mozna by jeszcze wymieniac...ale poki co Wam starczy hehee -
idril > 31-01-2008, 19:57
[quote name="WAMPIREK"] Mój przyjaciel...wyznał mi ostatnio "że lubi mnie za bardzo" :/ Tak więc parę lat przyjaźni poszły sobie w niepamięć :/ A gdy chciałam jako? załagodzić i wyja?nić tę sytuację to usłyszałam od niego ... jaka to ja jestem wredna,nieczuła itd. Niezle...ale jak widac to nie ja mam problem ze soba,tylko on[/quote]
taka jedna sytuacje.
az jedna
o jedna za duzo.
nic fajnego i w dodatku zadna reakcjia nie jest dobra na takie wyznanie. powinno sie w ogole tego zabronic!
POWODZENIA JUTRO!
zdasz zobaczysz