• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

Grizzly > 01-05-2008, 22:12

Teraz już nie jest tak jak kiedy?, że człowiek który nie zdal matury traktowany był gorzej, jak jaki? niedouk, nieudacznik i to się za nim ci?gnęło całe życie. Wiele osób nie zdaje za pierwszym razem, ale od tego ma sie 5 lat na poprawki Nie teraz to za rokkkkk, luz blus;p

idril > 01-05-2008, 23:23

pamietajcie ze jeszcze sierpien jest

dzisija sie smialam z kolega ze jak bedzie pisal mature z polskiego to na koniec napisze zdanie: 'Jesli do Was droga komisjo nie przemawiaja moje wnioski to do uslyszenia w sierpniu'

idril > 01-05-2008, 23:23

pamietajcie ze jeszcze sierpien jest

dzisija sie smialam z kolega ze jak bedzie pisal mature z polskiego to na koniec napisze zdanie: 'Jesli do Was droga komisjo nie przemawiaja moje wnioski to do uslyszenia w sierpniu'

Grizzly > 02-05-2008, 0:02

Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2"

Grizzly > 02-05-2008, 0:02

Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2"

Ninka Jones > 02-05-2008, 8:57

[quote name="Grizzly"]Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2" [/quote]

omg :lol:

ze tez ja nigdy na to nie wpadlam

Ninka Jones > 02-05-2008, 8:57

[quote name="Grizzly"]Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2" [/quote]

omg :lol:

ze tez ja nigdy na to nie wpadlam

Yoanna > 02-05-2008, 9:32

hmmm ja kiedys w podstawowce nie chcialam poprawiac klasowki z religii, to zostalam zmuszona do napisania "nie przygotowalam sie do poprawy' i cos tam ze 4+ calkowicie mi wystarcza hahah

Yoanna > 02-05-2008, 9:32

hmmm ja kiedys w podstawowce nie chcialam poprawiac klasowki z religii, to zostalam zmuszona do napisania "nie przygotowalam sie do poprawy' i cos tam ze 4+ calkowicie mi wystarcza hahah

Vorissa > 02-05-2008, 12:13

buahaha, ja pamietam jakis durny spr z religii w gim, to wszyscy dostali albo 3 albo 4, nikt nie mial 5, hahah

a teraz 6 mam za ladne oczy i spiewanie w chorze :lol: :lol: :lol:

(pomijam to, ze ten ks nalezy do ramu, w ktorym ja tez jestem - ale on o tym nie wie, co najlepsze, bo jak on jest na spotkaniach to mnie nia ma hahaha )
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia