-
-
Re: Plany a rzeczywistość
Grizzly > 01-05-2008, 22:12
Teraz już nie jest tak jak kiedy?, że człowiek który nie zdal matury traktowany był gorzej, jak jaki? niedouk, nieudacznik i to się za nim ci?gnęło całe życie. Wiele osób nie zdaje za pierwszym razem, ale od tego ma sie 5 lat na poprawkiNie teraz to za rokkkkk, luz blus;p -
idril > 01-05-2008, 23:23
pamietajcie ze jeszcze sierpien jest
dzisija sie smialam z kolega ze jak bedzie pisal mature z polskiego to na koniec napisze zdanie: 'Jesli do Was droga komisjo nie przemawiaja moje wnioski to do uslyszenia w sierpniu' -
idril > 01-05-2008, 23:23
pamietajcie ze jeszcze sierpien jest
dzisija sie smialam z kolega ze jak bedzie pisal mature z polskiego to na koniec napisze zdanie: 'Jesli do Was droga komisjo nie przemawiaja moje wnioski to do uslyszenia w sierpniu' -
Grizzly > 02-05-2008, 0:02
Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2" -
Grizzly > 02-05-2008, 0:02
Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2" -
Ninka Jones > 02-05-2008, 8:57
[quote name="Grizzly"]Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2"[/quote]
omg :lol:
ze tez ja nigdy na to nie wpadlam -
Ninka Jones > 02-05-2008, 8:57
[quote name="Grizzly"]Co? jak mój kumpel ktory jak nic nie umial na sprawdzianie i oddawal pust? kartke na dole pisal " Licze ma 2"[/quote]
omg :lol:
ze tez ja nigdy na to nie wpadlam -
Yoanna > 02-05-2008, 9:32
hmmm ja kiedys w podstawowce nie chcialam poprawiac klasowki z religii, to zostalam zmuszona do napisania "nie przygotowalam sie do poprawy' i cos tam ze 4+ calkowicie mi wystarcza hahah -
Yoanna > 02-05-2008, 9:32
hmmm ja kiedys w podstawowce nie chcialam poprawiac klasowki z religii, to zostalam zmuszona do napisania "nie przygotowalam sie do poprawy' i cos tam ze 4+ calkowicie mi wystarcza hahah -
Vorissa > 02-05-2008, 12:13
buahaha, ja pamietam jakis durny spr z religii w gim, to wszyscy dostali albo 3 albo 4, nikt nie mial 5, hahah
a teraz 6 mam za ladne oczy i spiewanie w chorze :lol: :lol: :lol:
(pomijam to, ze ten ks nalezy do ramu, w ktorym ja tez jestem - ale on o tym nie wie, co najlepsze, bo jak on jest na spotkaniach to mnie nia ma hahaha)