• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Ninka Jones > 03-03-2008, 17:44

<przytul>

Yoanna > 03-03-2008, 19:58

angole sa jedyni w swoim rodzaju...

bylam dzis w nowej pracy, nowego szefa na oczy nie widzialam (tylko smsy i minute przez tel gadalismy co i tak duzo bo z szefem nr 3 wcale nie rozmawialam haha), a zaufanie do mnie ma takie ze zaplacil mi za miesiac z gory hehheh :lol:

gdzie w polsce takie cos :lol:

a co do au pair... to ja jestem straszna operka ;P wrocilam do domu o 16.30, dzieci juz byly :lol: no ale z rana takie przeboje z metrem to mi wszystko sie opoznilo... wpierw byly duuze opoznienia na central line. wiec w sumie dojazd na oxford zajal mi godzine. tam sie mialam przesiasc na victoria line i co? suspended! to ja kombinuje co tu zrobic... bakerloo na embankment, stamtad district na victorie.. chcialam busa jakiegos na pimlico zlapac, ale cale szczescie koncowy odcinek victorii zaczal dzialac, wiec moglam se jedna stacje pojechac ;P nie lubie jak sie spiesze, w dodatku w nowe miejsce a tu takie cos...

ok wracam do obiadu

idril > 03-03-2008, 20:23

ale i tak sobie poradzilas superwomenko

Ninka Jones > 03-03-2008, 20:47

no to sie wzbogacilas

a co to za nowa praca?

Yoanna > 03-03-2008, 20:54

sprzatanko

w tym samym miejscu co juz jedno mam :lol: wiec teraz bardziej bedzie mi sie oplacac, bo tyle samo czasu na dojazd poswiece a wiecej zarobie :lol:

Vorissa > 03-03-2008, 20:58

omg, au pair, bar, sprz?tanie x 2 ?

jejku, i jeszcze studia, i jeszcze masz czas na neta, hahaha

Ninka Jones > 03-03-2008, 21:00

Asia chyba z nim gotuje lol :lol:

Yoanna > 03-03-2008, 21:08

no tak jakby hehe bo jak cos wstawie do piekarnika to moge biegac do pokoju... w miedzyczasie sprawdzam czy nic sie nie pali... potem wracam na dobre do kuchni, zrobic to przy czym musze byc obecna.. obiad gotowy.. i mozna brac jedzonko do pokoju :lol:

ja jestem pracoholik i netoholik :lol:

szkoloholik nie, dlatego na uczelni praktycznie mnie nie ma :wink: ale dopoki nikt sie nie czepia to jest ok, no nie? :lol:

Ninka Jones > 03-03-2008, 21:10

baa

a ja ten tydzien to troche przegiety, jutro konsultacje, oceny nie sa najgorsze ale nieobcnosci :lol: usprawiedliwilam dzisiaj wszystko, moze Boncus zapomni mamie powiedziec jak nie to jestem dead i udaje histeryczny placz w srode zeby mnie nie zabili jak nie zdam probnej z wosu

Vorissa > 03-03-2008, 21:12

sprawdzasz czy robisz wg przepisu z neta
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia