• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

kallan0 > 31-12-2010, 0:51

Witam wszystkich. Właśnie skończyłam studia i teoretycznie powinnam grzecznie pomaszerować do pracy ja jednak postanowiłam trochę inaczej i planuję wyjazd jako au pair. Nie ma róży bez kolców (rodzina kręci nosem) ale mam nadzieję, że pomimo wszystko uda mi się zrealizować cel. W 2010 r. byłam na campie w USA, koleżanka z którą tam pracowałam tak skutecznie mnie namawiała na ten program że dzisiaj jestem już zdecydowana. Więc jeszcze raz: Cześć

Coco > 31-12-2010, 2:58

Cześć :) A jakieś kroki już podjęte? :)

kallan0 > 01-01-2011, 16:42

[quote name="Coco"]A jakieś kroki już podjęte? [/quote]

Zapisałam się do CC i jestem w trakcie uzupełniania profilu. Prawdopodobnie jeszcze chwilę mi to zajmie ale to kwestia tylko (albo aż) papierkowej roboty bo wszystkie potrzebne umiejętności (prawo jazdy) itp. mam już za sobą. :wink:

Katia919 > 01-01-2011, 17:11

a rozmowy klacyfikacyjnej jeszcze nie miałaś tak?

)

kallan0 > 01-01-2011, 18:59

Teraz "rozbłysnę enteligencją" i zapytam się: rozmowa kwalifikacyjna jest podczas tzw. spotkania organizacyjnego? Tak czy inaczej rozmowy kwalifikacyjnej nie miałam. Powinnam się zacząć bać? :lol:

Sake > 01-01-2011, 19:55

[quote name="kallan0"]eraz "rozbłysnę enteligencją" i zapytam się: rozmowa kwalifikacyjna jest podczas tzw. spotkania organizacyjnego? Tak czy inaczej rozmowy kwalifikacyjnej nie miałam. Powinnam się zacząć bać?[/quote]

O TAK!!!

Drżyj kobieto. :mrgreen: Spotkanie organizacyjne jest straszne. Istny tor z torturami. Przypalanie ogniem, rozciąganie kości i takie tam wykrzywianie języka... :mrgreen: :wink:

Coco > 01-01-2011, 20:35

Ehehehehe :D Ewentualnie, jak Ci nie po drodze, to możesz ominąć "spotkanie organizacyjne", a rozmowe przeprowadzić przez telefon ;-)

(tzn. tak jest w Gawo, w CC chyba też?)

justynka > 02-01-2011, 16:43

Hej

jestem z Berlina, dorabiam tu jako au pair, zajmuje sie 2,5 latkami (blizniaki)., za latwo nie jest.. Jest ktos tu moze z Belrina?

Pozdrawiam

anetaar > 03-01-2011, 23:27

Hej, ja jestem Aneta i jak wiekszosc chyba dziewczyn marze o wyjezdzie do USA Kanada tez by byla fajna, ale tam nie maja programu au pair, wiec zostaja Stany jak juz pisalam w jakims innym poscie, jestem z zachodniopomorskiego, ale studiuje zaocznie w Poznaniu, wiec jezeli ktos ma ochote sie spotkac i pogadac o przyszlym wyjezdzie, to jestem jak najbardziej za, zreszta byloby swietnie wyjechac z kims wczesniej poznanym i moze nawet tam za wielka woda utrzymywac kontakt. pozdrawiam

martyna1992 > 04-01-2011, 21:31

Hej Ja jestem Martyna. W maju piszę maturkę. Później mam zamiar zrobić sobie przerwę i na rok wyjechać do Austrii (Wiedeń) jako au pair. Potem chciałabym tam studiować

Papatki
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia