• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

agnieszka89 > 18-06-2012, 1:04

Tak, tylko ja planuję na początku roku, w okolicach lutego bo wtedy kończę studia inżynierskie.

ScarletVine > 18-06-2012, 1:06

i załatwiasz juz coś sobie? masz wybraną agencję?

agnieszka89 > 18-06-2012, 1:19

Tak, złożyłam już aplikacje i mam otwarty room w CC. Nawet miałam już pierwszą rodzinkę, ale się nie odezwali. Zresztą to była samotka matka a ja wpisałam że nie chcę jechać do samotnych rodziców, więc pewnie mnie z nimi dopasowali bo jeszcze jest mało au pair zgłoszonych na ten termin.

kapsi > 18-06-2012, 13:22

[quote name="ScarletVine"]hej wszystkim [/quote]

i my witamy również! :mrgreen:

do jakiego stanu najbardziej chciałabyś trafić? w jakim wieku dzieci najbardziej Ci odpowiadają? jak oceniasz swój angielski na ten moment? i tak na zakończenie: skąd jesteś?

ScarletVine > 18-06-2012, 14:26

Hej stan obojętnie, najważniesza rodzina, ale wiadomo, nie żadne Ohio czy inne pustkowie. Dzieci obojętnie, najlepiej strasze, ale mam brata 2letniego więc myśle, że z małymi nie będzie problemu. Angielski... Dogadam się z każdym, chodze na kurs, do przyszłego roku będzie ok jestem z Bydgoszczy.

Kapsi, masz Leto na avie... Jesteś z Echelonu? ;d

effy > 18-06-2012, 16:19

Cześć dziewczyny pozwalam sobie dołączyć, bo podobnie jak wy mam w planie operkować po skończeniu szkoły. Chciałbym wylecieć zaraz po maturach, więc mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć wszystko do tego czasu

kapsi > 18-06-2012, 16:21

[quote name="ScarletVine"]Kapsi, masz Leto na avie... Jesteś z Echelonu? ;d[/quote]

pytasz o to kogoś, kto ma nick na twitterze EchelonOrDie haha!

[quote name="effy"]Cześć dziewczyny pozwalam sobie dołączyć, bo podobnie jak wy mam w planie operkować po skończeniu szkoły. Chciałbym wylecieć zaraz po maturach, więc mam nadzieję, że uda mi się ogarnąć wszystko do tego czasu [/quote]

uda uda! wszystkim nam się uda :mrgreen: no i btw. cześć!

ScarletVine > 18-06-2012, 16:39

[quote name="kapsi"]pytasz o to kogoś, kto ma nick na twitterze EchelonOrDie haha![/quote]

Loo matko, nie sądziłam, że nawet tu kogoś znajdę ;D ale serio, jesteśmy wszędzie!

A zalatwiacie już coś sobie? wybrałyście agencję?

Shanon > 18-06-2012, 16:58

Hej ScarletVine !

Tak,to prawda - Echelon jest wszędzie ! <3

Kapsi,ScarletVine - byłyście na koncercie w Łodzi ?

merti > 18-06-2012, 17:03

Ja to GAWO na pewno

Zaraz lipieec i zaczynam kurs na prawko. Ale się nie martwię, bo moje miasto ma najwyższą zdawalność w kraju P
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia