-
-
Re: Summer au pair
Saiisuke > 28-03-2012, 0:59
Ravenna, Italia. Pisałam w temacie WAP, a teraz dorzuciłam w podpisie forumowym, żeby wszystko było jasne
A blog to dopiero "narodził się" tydzień temu, więc wiele tam jeszcze nie ma. -
dosiunia > 29-03-2012, 23:29
dziewczyny, szukałyście kiedyś rodzinek przez np gumtree? Ja dziś weszłam i wysłałam 3 aplikacje, ale nie wiem jak się do tego stosunkować... nadal nie mam rodzinki i zaczyna mnie to martwić trochę.. -
Saiisuke > 30-03-2012, 0:33
Myślę, że powinnaś zmniejszyć wymagania. Jak zejdziesz do 70e za tydzień to zaraz się znajdzie masa rodzin. Ja dalej dostaję aplikacje, chociaż napisałam na profilu, że mam już rodzinę.
A tak btw. niech mi ktoś powie jak dodawać komentarze na blogspot, bo nie ogarniam :/ <wstydzi się> -
marvellous > 30-03-2012, 1:00
komenatrze klikasz na "komentarze" pod postem i masz ;p czasami mi sie nie wyswietla okienko do pisania tekstu wtedy daje "odpisz" na czyjas wiadomosc wyzej i sie wyswietla
a co do braku rodzinek - to czasami taki przestoj moze byc chwilowy -
dosiunia > 30-03-2012, 8:03
Sonia, ale ja wcale nie mam wymagań, no tylko te kasowe, ale nie mam tego napisanego na profilu, więc nie wiem, o co może chodzić... -
isubisou > 30-03-2012, 12:18
ja szukałam w zeszłym roku przez gumtree i nawet udało mi się nawiązac kontakt z dwoma całkiem fajnymi rodzinami, więc uważam że to też dobry sposób na poszukiwania. -
Anjaa > 30-03-2012, 20:08
A ja mam problem ze znalezieniem rodzinki w Anglii :< -
marvellous > 01-04-2012, 15:21
[quote name="Anjaa"]A ja mam problem ze znalezieniem rodzinki w Anglii :<[/quote]
moze ze wzgledu na wiek bo z tego co wiem masz 17 lat a to malo.. tzn wiem ze najlepsze "wziecie" maja dziewczyny po 20 najlepiej 25 ze wzg;ledu na to ze wydaje aise byc dojzalsze i w ogole
szukaj dalej pewnie znajdziesz bo do angli duzo jest ofert -
blackcar > 02-04-2012, 15:08
na tym au pair world jest jedna wielka lipa jesli chodzi o wakacje -
angelaa > 02-04-2012, 16:56
bo jest za dużo chętnychale można znaleźć przecież rodzinę na dłużej niż 3 miesiące, a we wrześniu powiedzieć, że się rezygnuje i tyle poza tym jest jeszcze easyap, tam też można szukać