• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

Saiisuke > 28-03-2012, 0:59

Ravenna, Italia. Pisałam w temacie WAP, a teraz dorzuciłam w podpisie forumowym, żeby wszystko było jasne

A blog to dopiero "narodził się" tydzień temu, więc wiele tam jeszcze nie ma.

dosiunia > 29-03-2012, 23:29

dziewczyny, szukałyście kiedyś rodzinek przez np gumtree? Ja dziś weszłam i wysłałam 3 aplikacje, ale nie wiem jak się do tego stosunkować... nadal nie mam rodzinki i zaczyna mnie to martwić trochę..

Saiisuke > 30-03-2012, 0:33

Myślę, że powinnaś zmniejszyć wymagania. Jak zejdziesz do 70e za tydzień to zaraz się znajdzie masa rodzin. Ja dalej dostaję aplikacje, chociaż napisałam na profilu, że mam już rodzinę.

A tak btw. niech mi ktoś powie jak dodawać komentarze na blogspot, bo nie ogarniam :/ <wstydzi się>

marvellous > 30-03-2012, 1:00

komenatrze klikasz na "komentarze" pod postem i masz ;p czasami mi sie nie wyswietla okienko do pisania tekstu wtedy daje "odpisz" na czyjas wiadomosc wyzej i sie wyswietla

a co do braku rodzinek - to czasami taki przestoj moze byc chwilowy

dosiunia > 30-03-2012, 8:03

Sonia, ale ja wcale nie mam wymagań, no tylko te kasowe, ale nie mam tego napisanego na profilu, więc nie wiem, o co może chodzić...

isubisou > 30-03-2012, 12:18

ja szukałam w zeszłym roku przez gumtree i nawet udało mi się nawiązac kontakt z dwoma całkiem fajnymi rodzinami, więc uważam że to też dobry sposób na poszukiwania.

Anjaa > 30-03-2012, 20:08

A ja mam problem ze znalezieniem rodzinki w Anglii :<

marvellous > 01-04-2012, 15:21

[quote name="Anjaa"]A ja mam problem ze znalezieniem rodzinki w Anglii :<[/quote]

moze ze wzgledu na wiek bo z tego co wiem masz 17 lat a to malo.. tzn wiem ze najlepsze "wziecie" maja dziewczyny po 20 najlepiej 25 ze wzg;ledu na to ze wydaje aise byc dojzalsze i w ogole

szukaj dalej pewnie znajdziesz bo do angli duzo jest ofert

blackcar > 02-04-2012, 15:08

na tym au pair world jest jedna wielka lipa jesli chodzi o wakacje

angelaa > 02-04-2012, 16:56

bo jest za dużo chętnych ale można znaleźć przecież rodzinę na dłużej niż 3 miesiące, a we wrześniu powiedzieć, że się rezygnuje i tyle poza tym jest jeszcze easyap, tam też można szukać
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia