• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Grizzly > 13-03-2008, 19:41

Je?li sie ma hm.. odwage, potencjał, 'to co?', można i po zawodówce założyć własny biznes i się ?wietnie ustawić, ale wiadome że nie każdy sie do interesów nadaje..

ale jesli kto? jest przeciętny, pracuje u kogo? w warsztacie to na pewno ciekawie nie zarabia.

Np. moi rodzice zawsze mi mówili że jak sie nie będę uczyć to będę później gwoździe sprzedawać albo rowy kopać i co? Chcialabym..:>>

Mojego kolegi ojciec, ma własn? firme (zacz?ł od zera!) i wła?nie na kopaniu rowów taki biznes robi że hoh

Yoanna > 13-03-2008, 19:41

hmm a wiecie ze ja po gimnazjum bralam pod uwage zdawanie do mechaniaka badz tez elektryka?

jedna dziewczyna ode mnie z klasy poszla do mechaniaka :lol: ciekawe co teraz porabia ;D wlasny warsztat?

Vorissa > 13-03-2008, 21:14

hm, mechanik to nie wiem, ale w elektryku to spoko nawet z tego co wiem. s? tam jakie? informatyczne wydziały, poza tym często po tym idzie się na studia w tym samym kierunku, akurat u mnie elektronik jest na dobrym poziomie, wiem że z fizyki ludzie tam wymiataj? po prostu... więc nie mogę powiedzieć że to taka o szkółka. no i dziewczyny tam chodz?, ponoć jest ich około 10 w całej szkole

a mechanik to wła?nia taka o - ale i tak trzeba się tym interesować... i na pewno jaka? robota po tym jest.

Yoanna > 13-03-2008, 21:41

heh no slyszalam ze fiza jest na wysokim poziomie. dlatego ciesze sie ze tam nie poszlam.

a ogolnie w polowie pierwszej klasy zalowalam ze nie poszlam do gastronomika. zawsze w zyciu sie przyda. teraz np bym mogla blyszczec heheh

Vorissa > 13-03-2008, 23:35

ja nie muszę chodzić do gastronomika, gotowanie mam chyba w genach, biorę przepis i robię, a co lepsze to co wychodzi z tego jest smaczne xD

chyba tylko raz upiekłam z placka zakalca, ale to było w starej kuchence gdzie jedna spirala nie grzała i nie wiedziałam że dłużej trzeba piec na dolnej spirali buehehe, jak juz wyjęłam placka i pokroiłam na kawałki i zobaczyłam że zakalec to włożyłam z powrotem do piekarnika i dopiekłam hah.

Yoanna > 13-03-2008, 23:45

zakalec to ulubione ciasto mojej mamy. w sensie ze najczesciej piecze :lol:

ej dziewczyny pusto na tym forum sie zrobilo??

Ninka Jones > 14-03-2008, 15:28

no wlasnie nie wiem co sie dzieje :?

Julka w Lonydnie,

Monia nie wiem co sobie mysli

ja nie mam sily, albo jak juz cos napiszecie to nie mam nic do powiedzenia w tym temacie

Vorissa > 14-03-2008, 17:04

ja sprz?tam pokój :lol:

w ogóle to przydałaby się jaka? nowa ?wieża krew na forum, kurczę wakacje siezbliżaj? moze znajd? sie dziewuszki/chłopczyki co będ? wyjeżdżać i poudzielaj? się trochę :lol:

Grizzly > 14-03-2008, 17:48

Ja wła?nie skończylam moje sprz?tanie, wyrobiłam sie w czasie, idealnie 3h ufffff.. musiałam troche nadrobić. W tamtym tyg. tuż przed egzaminami (ten stres.. to lenistwo..) tak? maniane odstawiłam że hoh ;p

Prawie weekend! Nawet host mi dzi? z rana tygodniówke dał, bo ostatnio ci?gle zapominał i sobie przypominał w niedziele

A co do forum to faktycznie jako? ucichło.. kiedy? pół dnia nie starczyło na przeczytanie tych w?tków w historiach, a teraz hm hm hm.. wchodze pare razy dziennie i nic nowego;>

Vorissa, co do młodych to hm.. przchodz?, pozakładaj? w?tki i znikaj?. Wole stare grono..

Yoanna > 14-03-2008, 18:28

moj mi juz wczoraj zaplacil :lol:

mi jeszcze odkurzenie zostalo bo host z jakims kolesiem od kompow siedzial na dole to nie moglam i nie chcialam ;P

ja tez jestem za tym zeby jakies mlodziki sie pojawily... hmm moze ja zaloze jeszcze jedno konto i zaczne zadawac banalne pytania? wy po mnie pojedziecie i bedzie zabawa :lol:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia