• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Plany a rzeczywistość

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Plany a rzeczywistość

• Plany a rzeczywistość
  • Re: Plany a rzeczywistość

idril > 24-04-2008, 14:18

muffiny dawno nie robilam. az sie zachcialo mi

Vorissa > 24-04-2008, 16:01

uwielbiam te muffiny :lol:

Vorissa > 24-04-2008, 16:01

uwielbiam te muffiny :lol:

edyta_s > 30-04-2008, 19:36

Nareszcie koniec Niby fajna mam klase, dzisiaj tez swietowalismy zakonczenie, po maturach tez sie juz umowilismy, ale jednak ciesze sie, ze to koniec szkoly. Jeszcze tylko matura i wakacje. Ale szczerze mowiac, to jak na razie w ogole sie nie stresuje.

edyta_s > 30-04-2008, 19:36

Nareszcie koniec Niby fajna mam klase, dzisiaj tez swietowalismy zakonczenie, po maturach tez sie juz umowilismy, ale jednak ciesze sie, ze to koniec szkoly. Jeszcze tylko matura i wakacje. Ale szczerze mowiac, to jak na razie w ogole sie nie stresuje.

Grizzly > 30-04-2008, 23:13

No i dobrze, nie ma sie co stresować Trzeba podej?ć na luzie i z dystansem, i będzie dobrze!

Grizzly > 30-04-2008, 23:13

No i dobrze, nie ma sie co stresować Trzeba podej?ć na luzie i z dystansem, i będzie dobrze!

Vorissa > 01-05-2008, 9:28

to dziwne, ja też się nie stresuję

w ogóle to matury... to po prosut jaki? test ktory trzeba zaliczyć na dobry wnik i towszystko, a nie tak jak niektrzy podchodz? że matura to koniec ?wiata :?

Vorissa > 01-05-2008, 9:28

to dziwne, ja też się nie stresuję

w ogóle to matury... to po prosut jaki? test ktory trzeba zaliczyć na dobry wnik i towszystko, a nie tak jak niektrzy podchodz? że matura to koniec ?wiata :?

Grizzly > 01-05-2008, 22:12

Teraz już nie jest tak jak kiedy?, że człowiek który nie zdal matury traktowany był gorzej, jak jaki? niedouk, nieudacznik i to się za nim ci?gnęło całe życie. Wiele osób nie zdaje za pierwszym razem, ale od tego ma sie 5 lat na poprawki Nie teraz to za rokkkkk, luz blus;p
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia