-
-
Re: Plany a rzeczywistość
idril > 24-04-2008, 14:18
muffinydawno nie robilam. az sie zachcialo mi -
Vorissa > 24-04-2008, 16:01
uwielbiam te muffiny :lol: -
Vorissa > 24-04-2008, 16:01
uwielbiam te muffiny :lol: -
edyta_s > 30-04-2008, 19:36
Nareszcie koniecNiby fajna mam klase, dzisiaj tez swietowalismy zakonczenie, po maturach tez sie juz umowilismy, ale jednak ciesze sie, ze to koniec szkoly. Jeszcze tylko matura i wakacje. Ale szczerze mowiac, to jak na razie w ogole sie nie stresuje. -
edyta_s > 30-04-2008, 19:36
Nareszcie koniecNiby fajna mam klase, dzisiaj tez swietowalismy zakonczenie, po maturach tez sie juz umowilismy, ale jednak ciesze sie, ze to koniec szkoly. Jeszcze tylko matura i wakacje. Ale szczerze mowiac, to jak na razie w ogole sie nie stresuje. -
Grizzly > 30-04-2008, 23:13
No i dobrze, nie ma sie co stresowaćTrzeba podej?ć na luzie i z dystansem, i będzie dobrze! -
Grizzly > 30-04-2008, 23:13
No i dobrze, nie ma sie co stresowaćTrzeba podej?ć na luzie i z dystansem, i będzie dobrze! -
Vorissa > 01-05-2008, 9:28
to dziwne, ja też się nie stresuję
w ogóle to matury... to po prosut jaki? test ktory trzeba zaliczyć na dobry wnik i towszystko, a nie tak jak niektrzy podchodz? że matura to koniec ?wiata :? -
Vorissa > 01-05-2008, 9:28
to dziwne, ja też się nie stresuję
w ogóle to matury... to po prosut jaki? test ktory trzeba zaliczyć na dobry wnik i towszystko, a nie tak jak niektrzy podchodz? że matura to koniec ?wiata :? -
Grizzly > 01-05-2008, 22:12
Teraz już nie jest tak jak kiedy?, że człowiek który nie zdal matury traktowany był gorzej, jak jaki? niedouk, nieudacznik i to się za nim ci?gnęło całe życie. Wiele osób nie zdaje za pierwszym razem, ale od tego ma sie 5 lat na poprawkiNie teraz to za rokkkkk, luz blus;p