• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Yoanna - dogonić marzenia...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Yoanna - dogonić marzenia...

• Yoanna - dogonić marzenia...
  • Re: Yoanna - dogonić marzenia...

Yoanna > 29-02-2008, 21:09

w bialym snieg byl w tamtym roku na wielkanoc, w kwietniu. to w tym roku moze juz nie bedzie. ale w suwalkach to na pewno :lol:

idril niedlugo londyn!!!!

Yoanna > 29-02-2008, 21:29

ah, i podejrzewam ze moja pasta do zebow jest na teneryfie.. bo od wczoraj jej nie ma ;/ pewnie host se wzial ehhehe

Vorissa > 29-02-2008, 21:34

to musisz zabrać teraz jego :lol:

Yoanna > 01-03-2008, 16:29

hehe no pewnie, toz po nowa nie polece bo za daleko. poza tym musze to gdzies zglosic.. zeby hostrodzina podkradala operce paste do zebow ;P

sobota. wstalam po 12 bo niby musze pracowac ;P znaczy sie musialam skontrolowac czy dom stoi i dzieci cale ;P no i pozniej obiad.. cale szczescie ze na dzisiaj host przewidzial pizze to sie nie narobie.

kurcze, nastepny tydzien bedzie ciezki... wczoraj sie w klubie dowiedzialam ze mam przyjsc tez w czwartek.. a wiadomo.. w czwartek wstaje o 7.. uczelnia i operowanie.. w klubie mam byc na 19 (chcieli na 18 ale sie nie wyrobie,bo obiad musze zrobic..) i tradycyjnie do 3.30.. w domu bede o 5.. o 7 musze wstac.. na 20 do klubu to znowu cala noc zarwana.. nie wiem jak ja tego dokonam, ale dokonam bo raz juz bylam w czwartek hehe. znaczy sie znowu zamierzam zrobic identydznie - cale piatkowe sprzatanie zrobie w czwartek, tak zeby w piatek tylko wstac, obudzic mlodego, przyprzatnac kuchnie i o 8 sie polozyc i wstac na obiad ;P wiec moze jakos to bedzie.. chociaz no zla bylam bo wolalabym nie isc.. busy life..

Vorissa > 01-03-2008, 16:41

o jaaaa, zabiegany tydzień...

Ninka Jones > 01-03-2008, 16:44

dzasz rade Jo :*

idril > 01-03-2008, 18:03

a ja narzekam ze mam malo czasu a duzo zajec!

dasz rade dzielna Yo!

[Londynu to ja juz sie doczekac nie moge!]

idril > 01-03-2008, 18:04

aaa no Yoannko mam ten pelen adres moich przyszlych hostow. podac Ci zebys sie rozeznala i mi powiedziala gdzie to jest?!

Yoanna > 01-03-2008, 18:26

no wyslij mi na priv to sprawdze na mapie przy ktorej to stacji, bo tam w sumie 2 sa dosc blisko siebie... nazwa ulicy wystarczy

Yoanna > 03-03-2008, 11:43

poniedzialek. a ja umieram! wstalam niezywa, jak zawsze... a teraz do roboty jade na pare godzin ;/ faaaaaak.

dobrze ze za dwa tyg do pl...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia