• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

Nathalie > 26-12-2010, 14:58

Nie jestes jedyna z takimi problemami ja mam dokLadnie takie same problemy tak wiec, jezeli jestes z Warszawy lub okolic, to jutro o 12 pod kolumna Zygmunta jest spotkanie potencjalnych operek w Stanach. Zapraszamy

Sluchaj, nie bój sie iść po swoje marzenia- tego nauczyły mnie dziewczyny na tym forum

karolinkaa77 > 26-12-2010, 15:49

Ja niestety jestem ze Szczecina Wiec moze uda mi się dotrzeć na anstepne spotkanie Wiem ,ze moje problemy a dość "popularne " ale strasznei ciezko mi podjac jakas decyzje bo bardzo mi zaleazy na wsparciu mojej rodziny dlatego zaczynam mieć co raz wieksze wątpliowsci i wiem ,ze amrzenia są najwazniejsze i wierze ,ze je spelnie

Nathalie > 26-12-2010, 15:58

Ja tez mam takie problemy nie poddawaj sie! Moze być cieżko, ale wierze, ze dasz rade

Joan > 26-12-2010, 21:41

[quote name="Nathalie"]

Sluchaj, nie bój sie iść po swoje marzenia- tego nauczyły mnie dziewczyny na tym forum[/quote]

dokładnie, mnie również

Coco > 26-12-2010, 23:11

Hehe... Jak to mówi WC:

SPRZEDAJ LODÓWKĄ I JEDŹ!

Dla niewtajemniczonych, po prostu: nie bój się spełniać marzeń! :-)

bossowsky > 30-12-2010, 15:53

już sie przedstawiałam, ale nie w odpowiednim miejscu także mam na imie Asia, mowią na mnie Johny Bossowsky- pseudonim artystyczny. mam 20 lat, od wrzesnia działam , aby wyjechac do USA. mysłałam, że będzie trwało to szybciej. niestety. jest koniec roku a ja dalej tu jestem i mam rok w plecy mimo wszystko jestem pozytywnej myśli. troche mi się sprawy skomplikowały, bo jeszcez przynajmniej do marca tu zostane, mam operacje 27 lutego.

ale także mam nadzieję , że będziecie podtrzymywać mnie na duchu w szukaniu rodzinki, bo do tej pory od listopada na moim profilu pojawiła się jedna

Katia919 > 30-12-2010, 16:22

Hey dziewczyny! Jestem Karolina, chodze do 2 liceum i po maturze chciałabym wyjechac do USA jako au pair. Są tu jakieś dziewczyny co maja podobne plany do mnie? pozdrawiam was au piarki )

Sake > 30-12-2010, 18:09

[quote name="bossowsky"]już sie przedstawiałam, ale nie w odpowiednim miejscu także mam na imie Asia, mowią na mnie Johny Bossowsky- pseudonim artystyczny. mam 20 lat, od wrzesnia działam , aby wyjechac do USA. mysłałam, że będzie trwało to szybciej. niestety. jest koniec roku a ja dalej tu jestem i mam rok w plecy mimo wszystko jestem pozytywnej myśli. troche mi się sprawy skomplikowały, bo jeszcez przynajmniej do marca tu zostane, mam operacje 27 lutego.

ale także mam nadzieję , że będziecie podtrzymywać mnie na duchu w szukaniu rodzinki, bo do tej pory od listopada na moim profilu pojawiła się jedna[/quote]

Śpiewasz, tańczysz, recytujesz? Skąd taki pseudonim artystyczny?

bossowsky > 30-12-2010, 19:26

malujesz , rysujesz, rzeźbisz , projektujesz, grafikujesz długa historia z tym pseudonimem, ale generalnie to wyniosło się od Asia, przez Jasia,Jaś- Johny, Boss no zostało Johny Bossowsky

Coco > 30-12-2010, 20:08

Sake uprzedziła moje pytanie :D No ale mamy odpowiedź

hehehe witamy artystę w naszym gronie :D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia