-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
Nathalie > 26-12-2010, 14:58
Nie jestes jedyna z takimi problemamija mam dokLadnie takie same problemy tak wiec, jezeli jestes z Warszawy lub okolic, to jutro o 12 pod kolumna Zygmunta jest spotkanie potencjalnych operek w Stanach. Zapraszamy
Sluchaj, nie bój sie iść po swoje marzenia- tego nauczyły mnie dziewczyny na tym forum -
karolinkaa77 > 26-12-2010, 15:49
Ja niestety jestem ze SzczecinaWiec moze uda mi się dotrzeć na anstepne spotkanie Wiem ,ze moje problemy a dość "popularne " ale strasznei ciezko mi podjac jakas decyzje bo bardzo mi zaleazy na wsparciu mojej rodziny dlatego zaczynam mieć co raz wieksze wątpliowsci i wiem ,ze amrzenia są najwazniejsze i wierze ,ze je spelnie -
Nathalie > 26-12-2010, 15:58
Ja tez mam takie problemynie poddawaj sie! Moze być cieżko, ale wierze, ze dasz rade -
Joan > 26-12-2010, 21:41
[quote name="Nathalie"]
Sluchaj, nie bój sie iść po swoje marzenia- tego nauczyły mnie dziewczyny na tym forum[/quote]
dokładnie, mnie również -
Coco > 26-12-2010, 23:11
Hehe... Jak to mówi WC:
SPRZEDAJ LODÓWKĄ I JEDŹ!
Dla niewtajemniczonych, po prostu: nie bój się spełniać marzeń! :-) -
bossowsky > 30-12-2010, 15:53
już sie przedstawiałam, ale nie w odpowiednim miejscutakże mam na imie Asia, mowią na mnie Johny Bossowsky- pseudonim artystyczny . mam 20 lat, od wrzesnia działam , aby wyjechac do USA. mysłałam, że będzie trwało to szybciej. niestety. jest koniec roku a ja dalej tu jestem i mam rok w plecy mimo wszystko jestem pozytywnej myśli. troche mi się sprawy skomplikowały, bo jeszcez przynajmniej do marca tu zostane, mam operacje 27 lutego.
ale także mam nadzieję , że będziecie podtrzymywać mnie na duchu w szukaniu rodzinki, bo do tej pory od listopada na moim profilu pojawiła się jedna -
Katia919 > 30-12-2010, 16:22
Hey dziewczyny! Jestem Karolina, chodze do 2 liceum i po maturze chciałabym wyjechac do USA jako au pair. Są tu jakieś dziewczyny co maja podobne plany do mnie? pozdrawiam was au piarki) -
Sake > 30-12-2010, 18:09
[quote name="bossowsky"]już sie przedstawiałam, ale nie w odpowiednim miejscutakże mam na imie Asia, mowią na mnie Johny Bossowsky- pseudonim artystyczny . mam 20 lat, od wrzesnia działam , aby wyjechac do USA. mysłałam, że będzie trwało to szybciej. niestety. jest koniec roku a ja dalej tu jestem i mam rok w plecy mimo wszystko jestem pozytywnej myśli. troche mi się sprawy skomplikowały, bo jeszcez przynajmniej do marca tu zostane, mam operacje 27 lutego.
ale także mam nadzieję , że będziecie podtrzymywać mnie na duchu w szukaniu rodzinki, bo do tej pory od listopada na moim profilu pojawiła się jedna[/quote]
Śpiewasz, tańczysz, recytujesz? Skąd taki pseudonim artystyczny? -
bossowsky > 30-12-2010, 19:26
malujesz , rysujesz, rzeźbisz , projektujesz, grafikujeszdługa historia z tym pseudonimem, ale generalnie to wyniosło się od Asia, przez Jasia,Jaś- Johny, Boss no zostało Johny Bossowsky -
Coco > 30-12-2010, 20:08
Sake uprzedziła moje pytanie :D No ale mamy odpowiedź
hehehe witamy artystę w naszym gronie :D