• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

• Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
  • Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )

anulkaa2 > 14-12-2010, 23:08

hejka to ja też się przedstawie mam na imię Ania, 19 lat, jestem w klasie maturalnej i z tego co zauważyłam na tym forum to wszystkie dziewczyny o podobnych marzeniach, mają w planach wyjazd zaraz po maturze. Ja niestety musiałam go odłożyć na 2012 rok ( czerwiec-wrzesień może wcześniej jak się uda) nie wiem jak to przeżyje, ale jakoś będę musiała się z tym pogodzić. Marzą mi się Stany i właściwie żaden inny kraj jak na razie nie w chodzi w grę, mam nadzieje że znajdzie się jeszcze dużo dziewczyn, które będą chciały wyjechać w podobnym terminie pozdrawiam

aniolek > 16-12-2010, 0:10

[quote name="anulkaa2"]hejka to ja też się przedstawie mam na imię Ania, 19 lat, jestem w klasie maturalnej i z tego co zauważyłam na tym forum to wszystkie dziewczyny o podobnych marzeniach, mają w planach wyjazd zaraz po maturze. Ja niestety musiałam go odłożyć na 2012 rok ( czerwiec-wrzesień może wcześniej jak się uda) nie wiem jak to przeżyje, ale jakoś będę musiała się z tym pogodzić. Marzą mi się Stany i właściwie żaden inny kraj jak na razie nie w chodzi w grę, mam nadzieje że znajdzie się jeszcze dużo dziewczyn, które będą chciały wyjechać w podobnym terminie pozdrawiam [/quote]

to zrob cos pozytecznego przez ten czas zapisz sie na jakies studia, albo studium cokolwiek przeciez to tylko rok :mrgreen: wiesz jak to szybko minie??? ja tez czekalam rok zeby wyjechac tzn rodzine znalazlam w mies ale musialam wszystko pozalatwiac przemyslec... itd... takze powodzenia :mrgreen:

Coco > 16-12-2010, 1:15

W sumie anulka nie pytała o radę, ale aniołek ma rację, że trzeba pożytecznie rozporządzać czasem ;-)

anulkaa2 > 16-12-2010, 16:08

hehe na pewno nie będę się przez ten czas obijała zajmowałam się już dziećmi ale wolałabym jeszcze zdobyć trochę doświadczenia i podszkolić język, może do pracy pójdę... jakoś rozgospodaruje ten rok a właściwie półtora :wink: dzięki za rady

marsianka > 21-12-2010, 14:46

Hej dziewczyny mam na imię Najda i zamierzam wyjechac do USA :-)

anulkaa2 > 21-12-2010, 15:34

Hej a kiedy planujesz wyjazd?

Coco > 21-12-2010, 15:51

Witamy ;D

marsianka > 21-12-2010, 15:58

Po wakacjach:-) właśnie zaczynam ogranić wszystkie info i czytać na temat wyjazdu bo jest tego trochę :wink:

Coco > 21-12-2010, 16:12

Ogrom, dobrze, że zabierasz się za to wczas ;P

pytaj w razie wątpliwości ;)

karolinkaa77 > 26-12-2010, 13:39

WIęc wypada zebym i ja się przedstawiła ,wiec jakw nicku Karolina ,lat mam 18 o programie au pair USA myśle od kiedy mialam 14/15 lat .Bardzo bym chciała wyjechać zaraz po maturze ale ze wzgledu na moich rodziców ,ktorzy są bardzo przeciwni temu ,zebym wyjechała na rok czasu ( tata nawet zaproponował mi ,ze da mi 7 tys, zebym poejechala na wakacje do USA WTF) .

Wiem , ze teoretycznie mam 18 laat decyduje sama za siebie ale strasznie ciezko by mi bylo jechac bez ich "blogosławieństwa" jednoczesnie nie chce odkladac swoich marzen tylko dlatego ,ze moi rodzice uważają wykształcenie za podstawe szcześliwego życia . Sama nie wiem co zrobie tym bardziej , ze mam 18 lat wiec w świetle prawa USA nie jestem pełnoletnia i mam mnostwo obaw czy nie strace wielu mozliwosci poznania Stanow od tej imprezowej strony ( nie mowie tu o jakims piciu tylko milo by bylo od czasu do czasu wyjsc na impreze ) Jestem w kropce i nie wiem co mam zrobić

Licze , ze po przeczytaniu ponownym forum troche mi się rozjaśni
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia