• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

troche z zycia marty

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• troche z zycia marty

• troche z zycia marty
  • Re: troche z zycia marty

Sol > 15-03-2006, 23:29

A ja dzisiaj ani jednego ryzowego nie zjadlam ale za to znow domowy obiadek :lol: Po prostu nie umiem uwierzyc w ten nadmiar domowego jedzenia :wink:

ps Znowu Poul do nas przyjechal przywiozl ze soba 12 kwiatkow w doniczkach,nie wiem jak sie nazywaja,pomaranczowe, zolte i rozowe!

Mam juz 4 w swoim pokoju,caly dom jest nimi zastawiony :roll:

Tylko ciekawe kto je bedzie pszesadzal :?

martamaua > 16-03-2006, 14:34

.

(-:MARZENA:-) > 16-03-2006, 15:07

[quote name="martamaua"] i oczywiscie, bo jej dziecko przeszkadza to wladowala do kapieli... [/quote]

tez sobie sposob znalezli :roll:

martamaua > 16-03-2006, 18:08

.

Edi > 16-03-2006, 18:39

Operka zawsze byla,jest i bedzie popychadlem i nigdy mojego zdania nie zmienie.Nikt operek nie trzyma dla przyjemnosci.Takie idiotyzmy moga gadac te dziewczyny ktore nie byly,albo slepe i gluche na wszystko sa.Takze jak czytam,ze dzisiaj te super dzieciaczki i fajowa hostka...to sobie mysle,Boze jaka ty kobieto ograniczona z deka jestes.

martamaua > 16-03-2006, 18:49

.

Edi > 16-03-2006, 20:01

Ja nie mowie,ze przeczytalam u Ciebie,ale na tym forum sama wiesz,ze sa achy i ochy.Moja rodzina nie jest zla,nie powiem zebym pracowala w pocie czola,ale zdaje sobie doskonale sprawe po co sie taka operke na wakacje bierze,i w domu trzyma,czasami ..a tam i tak wiesz o co chodzi.

Edi > 16-03-2006, 20:11

Marta a ja dzisiaj tez dorwalam u hostki katalog Avonu.Tanio jak barszcz.Co polecasz ze srodkow "konserwujacych".Nigdy nie kupie nic do robienia makijazu bez sprawdzenia,ale kremo-podobne,czemu nie.Tylko ja mam ten katalog z okiemna okladce.czekam na liste.

martamaua > 16-03-2006, 21:28

.

Gość > 17-03-2006, 12:58

[quote name="Edi"]Takze jak czytam,ze dzisiaj te super dzieciaczki i fajowa hostka...to sobie mysle,Boze jaka ty kobieto ograniczona z deka jestes.[/quote]

To w takim razie jestem ograniczona, bo moje dziewczynki w Finlandii byly wspaniale, a hostka byla moim najlepszym przyjacielem!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia