• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

idril > 15-11-2007, 1:23

no u mnie jest umowa miedzyszkolna ze szkoly nie robia tego samego dnia wlasnie dlatego ze z partnerami jest problem

WAMPIREK > 15-11-2007, 12:25

Ja tez chce na studniowke Niech mnie ktos wezmie

Super zabawa bylo ,pomimo tego ,ze na mojej studniowce spadlam ze schodow ;p

idril > 15-11-2007, 15:40

ja w zasadzie na kazdej imprezie, czy biwaku czy nawet pojsciu do koleznaki ktora ma w domu schody to je zaliczam.

i nie trzeba mi nawet do pomocy %.

:oops: :lol:

edyta_s > 15-11-2007, 16:42

a ja za to dla odmiany mam w lutym choc szczerze mowiac jakos mi sie na te studniowke nie spieszy:p

Grizzly > 15-11-2007, 16:47

ehh.. ja też sie chciałam w tym roku na studniówke do mojej szkoly wkręcic, tylko ze teraz to ja sobie moge.. Anglii sie zachciało!

Ninka Jones > 15-11-2007, 17:23

no więc sukienki nie mam wymarzonej.

partnera też, chyba idę z koleg? z klasy.

butów też mi nie kupi? za 299

?LE MI!

angelinaa.star > 15-11-2007, 18:19

Ninu? nie martwij się ja wszystko kupiłam 2 dni przed studniówk?, poszłam na ni? z przyjacielem z klasy i było mistrzostwo. Będzie zajebi?cie i tak masz my?leć!!!!!!!!!!!!

Yoanna > 15-11-2007, 19:01

nin toz mialas partnera? co sie stalo sie?

butami sie nie przejmuj. nie warto tyle na buty wyrzucac. zwlaszcza jak sukienka dluga ;D moich butow w ogole praktycznie nie bylo widac hehe tak tylko troszke ;P

WAMPIREK > 15-11-2007, 19:31

Buty musza byc wygodne w koncu musisz przetanczyc cala noc...podobno nie powinno sie sciagac butow na studniowce (tzn.tanczyc na boso),bo sie bedzie powtarzac mature,taki przesad mi fryzjerka powiedziala

Ale podobno tez nie powinno sie scinac wlosow przed matura ,a ja scielam Pamietam poszlam do fryzjerki,zeby mnie sciela ....a ta do mnie ,ze mnie nie zetnie bo boi sie ,ze nie zdam matury

Musialam sie niezle naprodukowac zeby ja przekonac,ze dam rade i zeby mnie sciela

Az po dlugich negocjacjach sie zgodzila )

idril > 15-11-2007, 21:04

[quote name="WAMPIREK"]

Ale podobno tez nie powinno sie scinac wlosow przed matura ,a ja scielam [/quote]

nie to jest wlansie tak ze po studniowce do matury nie mozesz isc do fryzjera na scinanie. ja tak przynjamnije slyszalam.

a Nina co sie stalo z tym Twoim pratnerem?!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia