-
-
Re: Au Pair 2014
nutella > 22-06-2014, 18:20
yamisouls napisał(a):Moim zdaniem generalnie bardzo fajny i naturalny takii, nie pozowany, to na pewno plus! Jedyne co ewentualnie można się przyczepić to to, że niektóre fragmenty kręciłaś z tel pionowo zamiast poziomo, ale tego już nie zmienisz i jeszcze jak na mapie pokazujesz z waw do nyc to tak jakby sugerujesz, że planujesz być au pair w nyc, albo, żebyś chciała tam właśnie, wydaje mi się, że rodziny tak to mogą odebrać. A tak to super
to fajnie,że ujdzie, bo się martwiłamz tą mapką chodziło mi o to,że zawsze leci się do NY na to szkolenie a potem dopiero do rodzin
mam nadzieję,ze wszystko będzie dobrze i agencja filmik zaakceptuje i już jutro pojawi się na moim profilu. dziś jeszcze kompletuję dokumenty do APiA, bo chciałabym żeby w miarę szybko mi tam też room otworzyli. -
jazztina > 02-07-2014, 0:03
kazetka napisał(a):Hej! Lecisz z APiA z Warszawy??
Taaaaaakkkk))))) Lecimy razem? Czy ty juz tam jestes ? jutro spotkanie wizowe i wszystko bedzie jasne
Dzwonilam do agencji i nikt do mnie nie oddzwonil wiec musze sobie sama radzic, zastanawiam sie czy mam wsyzstko co potrzebne ale chyba tak -
kazetka > 02-07-2014, 13:28
jazztina napisał(a):Taaaaaakkkk
))))) Lecimy razem? Czy ty juz tam jestes ? jutro spotkanie wizowe i wszystko bedzie jasne
Dzwonilam do agencji i nikt do mnie nie oddzwonil wiec musze sobie sama radzic, zastanawiam sie czy mam wsyzstko co potrzebne ale chyba tak
Nie, ja lece na początku września. Ale moja koleżanka leci 28 lipca z Wawy! Już 5 dziewczyn leci wtedyTy jesteś na facebookowej grupie? mogłybyście nawiązać kontakt -
nutella > 05-07-2014, 10:09
właśnie dostałam wiadomość o pierwszym matchu. rodzina z Californii, niecała godzinka od San Fancisco. Dwie dziewczynki 3 i 5 lat. Wydają się przedantastyczni. Mam nadzieje, ze sie odezwą!
edit.
Mam kolejny match. Rodzina z miasteczka akademickiego w Chicago, słodki synek 3 lata. jestem nimi zachwycona. skoro juz wybierają i blokują moj profil na 2 doby, to mogliby chociaż maila napisac... Troche tego nie rozumiem. Napisałam im wiadomość, że jestem zainteresowana. Czekam na odzew. -
yamisouls > 12-07-2014, 19:49
Jak tam dziewczyny? -
tequsia > 12-07-2014, 20:34
hej dziewczyny( i chłopaki oczywiście)
Mam pytanie, zarejestrowałam się w Proworku, jeszcze nic nie podpisałam i zastanawiam się czy dokonałam dobrego wyboru.
Czytałam forum i blogi, z tego co zauważyłam kiedyś Prowork był bardziej polecany. Czy są dziewczyny wyjeźdżające teraz, które korzystały z Proworku i mogłyby się do mnie oddezwać?
serdecznie pozdrawiam! -
nutella > 13-07-2014, 14:50
Ja jestem w CC i APiA, więc nie pomogę. Raz kontaktowałam się z proworkiem i przez telefon nie zrobili na mnie dobrego wrażenia. ruch z ich strony ograniczał sie do wysłania mi mailem umowy. Nic ich nie interesowalo. Żadnych pytań nawet nie zadali.
U mnie cisza. Rodzina z matchu z Bostonu ( byli z Georgii) odrzucili mnie z powodu braku większego doświadczenia związanego z jazda samochodem. Widac, ze nawet nie pokusiłi sie o przeczytanie driving letter ale spoko. Do Georgii na kompletne pustkowie bym sie nie wybrała. daleko do atlanty, dalego wszędzie. czulabym sie jak na plantacji bawałny z "przeminelo z wiatrem".
Matche 2 i 3 czyli miasteczko uniwersyteckie Chicago i zatoka San Francisco mimo, ze same mnie wybrały i zablokowały mi konto rezerwując dla siebie zniknęły bez słowa, mimo, ze pisałam, ze z chęcią z nimi pogadam...
Serio. jestem zirytowana. mogliby sie odezwać. cokolwiek. mail. wiadomosc przez stronę. -
ewelinagr88 > 15-07-2014, 11:59
o szkoda ze zniknely ale nie martw sie napewo wkrotce bedziesz miec nastepna rodzinke, ja mam dzis rozmowe z SF (3 dzieci) mam nadzieje ze to bedzie perfect match ale zobaczymy po 17 -
mishika > 15-07-2014, 12:31
Witajcie ;-) Tequisia ja właśnie załatwiam formalności z Prowork ;-) -
ewelinagr88 > 15-07-2014, 17:12
yamisouls co u ciebie??? dalej polujesz na rodzinkę z Ca czy może już znalazłaś???