• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

• zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...
  • Re: zbliza sie godzina zero-> Julii rosną szkrzydla...

Ninka Jones > 11-04-2008, 22:37

no wyobrazam sobie jaka musisz byc wkurzona :?

ja oblalam tydzien temu i od razu po egzaminie poszlam sie zapisac... 20 maja :?

idril > 12-04-2008, 16:55

nie Vorissa kolejka kolejk?.

ja mam tak szybki termin bo bylo ciaganie za sznureczki.

wlasie to najbardzije wkurza bo na dobra sprawe to powinnam miec normalnie przesuniete o jeden dzien i tak wszytscy

bo juz osoby zdajace 11 kwietnia zdawaly 11 kwietnia.

u mnie nawet jesli ktos nie zda to dostaje nablizszy termin kolejny i jest to czasem za dwa tygodnie lub poltora miesiaca.

a teraz od 1 kwietnia jest tak ze ten kto pierwszy raz zdaje czeka na egzamin gora 8 dni.

idril > 12-04-2008, 16:55

nie Vorissa kolejka kolejk?.

ja mam tak szybki termin bo bylo ciaganie za sznureczki.

wlasie to najbardzije wkurza bo na dobra sprawe to powinnam miec normalnie przesuniete o jeden dzien i tak wszytscy

bo juz osoby zdajace 11 kwietnia zdawaly 11 kwietnia.

u mnie nawet jesli ktos nie zda to dostaje nablizszy termin kolejny i jest to czasem za dwa tygodnie lub poltora miesiaca.

a teraz od 1 kwietnia jest tak ze ten kto pierwszy raz zdaje czeka na egzamin gora 8 dni.

Vorissa > 12-04-2008, 17:25

nie no, ja rozumiem, że kolejka kolejk?... ale z drugiej strony - jak poinformować nagle WSZYSTKICH ludzi w 1 dzień że im sie przesuwa termin ? to raczej nie możliwe, prędzej ustal? nowe terminy dla osób którym przepadły egzaminy.

u mnie bez zmian, jak kto? zdaje za 1 razem to czeka 5 tygodni, jak za 2-3 itd to 3-4 tygodnie.

Vorissa > 12-04-2008, 17:25

nie no, ja rozumiem, że kolejka kolejk?... ale z drugiej strony - jak poinformować nagle WSZYSTKICH ludzi w 1 dzień że im sie przesuwa termin ? to raczej nie możliwe, prędzej ustal? nowe terminy dla osób którym przepadły egzaminy.

u mnie bez zmian, jak kto? zdaje za 1 razem to czeka 5 tygodni, jak za 2-3 itd to 3-4 tygodnie.

idril > 12-04-2008, 20:56

nie no moze masz racje. ale i tak to wszytko nie w porzadku.

bo jeszcze ja mam tydzien

ale ta moja koelzanka! najpierw czeka dziewczyna ponad miesiac na egzamin a poznije tracac caly dzien szukaja wyjasnien przekladaja jej termin na za miesiac.

bylabym wsciekla jeszcze bradziej!

zreszta podejzewam ze bym sie zaczela klocic...

co nie koniecznie wyszlo by mi na dobre :oops:

idril > 12-04-2008, 20:56

nie no moze masz racje. ale i tak to wszytko nie w porzadku.

bo jeszcze ja mam tydzien

ale ta moja koelzanka! najpierw czeka dziewczyna ponad miesiac na egzamin a poznije tracac caly dzien szukaja wyjasnien przekladaja jej termin na za miesiac.

bylabym wsciekla jeszcze bradziej!

zreszta podejzewam ze bym sie zaczela klocic...

co nie koniecznie wyszlo by mi na dobre :oops:

Vorissa > 12-04-2008, 21:03

to chyba też zależy od szczę?cia - w tym dniu co ja zdawałam po raz 1 egz. jeden chłopak zrezygnował po teorii - jak zeszłam an dół, to jaka? dziewczyna akurat się zapisywała i pan się jej pytał czy chce dzisiaj bo sie akurat miejsce zwolniło (nie chciała, ale to szczegół )

kiedy? tam koleżanka czekała tylko tydzień bo też się miejsce zwolniło, a następna osoba zapisujaca się po niej - już 5 tygodni...

ogólnie to głupia sytuacja - bo to ani wasza wina, ani tych co ustalaj? terminy - zapisuj? tam gdzie jest wolne miejsce, egzaminatorów jest tyle ile jest, no i wiadomo że w ciagu dnia mog? mieć tylko okre?lon? ilo?ć osób...

Vorissa > 12-04-2008, 21:03

to chyba też zależy od szczę?cia - w tym dniu co ja zdawałam po raz 1 egz. jeden chłopak zrezygnował po teorii - jak zeszłam an dół, to jaka? dziewczyna akurat się zapisywała i pan się jej pytał czy chce dzisiaj bo sie akurat miejsce zwolniło (nie chciała, ale to szczegół )

kiedy? tam koleżanka czekała tylko tydzień bo też się miejsce zwolniło, a następna osoba zapisujaca się po niej - już 5 tygodni...

ogólnie to głupia sytuacja - bo to ani wasza wina, ani tych co ustalaj? terminy - zapisuj? tam gdzie jest wolne miejsce, egzaminatorów jest tyle ile jest, no i wiadomo że w ciagu dnia mog? mieć tylko okre?lon? ilo?ć osób...

idril > 12-04-2008, 23:12

[quote name="Vorissa"]ogólnie to głupia sytuacja - bo to ani wasza wina, ani tych co ustalaj? terminy - zapisuj? tam gdzie jest wolne miejsce, egzaminatorów jest tyle ile jest, no i wiadomo że w ciagu dnia mog? mieć tylko okre?lon? ilo?ć osób...[/quote]

no dokladnie. ale to nie zmienia faktu ze nerw mnie az szarpie! :evil:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia