-
-
Re: Yoanna - dogonić marzenia...
Yoanna > 27-02-2008, 13:57
no placi wiecej, placi ehheh pisalam kiedys ze mam 20 f extra za godz heheh bo jak wyjezdzal na weekend to pracowlam wiecej o 2 godz a dostalam 40f wiecej ;P a jak raz wyjechal na tydzien to dostalam dwa razy wiecej :lol: a pracy moze z 4 h wiecej... wiec jesli o to chodzi to jest ok.
(ale moglby juz sobie gdzies wyjsc. ale nie. ja musze wyjsc ;P na uni sie przejade, zobacze co slychac :lol: ) -
idril > 27-02-2008, 16:08
tez nie znosze sprzatac jak mi ktos chodzi przed nosem a jak jeszcze sugeruje swoje super-swietne pomysly odnosnie wydajniejszego ruszania szmata lub odkurzaczem to mnie krew zalewa!
a moze Twoj host ma rozdwojenie jazni.
moze on mysli ze on w samochodzie siedzi i jedzie gdzies- dlatego w kurtce na kanapie siedzi -
pawlok > 27-02-2008, 17:19
[quote name="idril"]tez nie znosze sprzatac jak mi ktos chodzi przed nosem a jak jeszcze sugeruje swoje super-swietne pomysly odnosnie wydajniejszego ruszania szmata lub odkurzaczem to mnie krew zalewa!
[/quote]
jakbym siebie slyszala
jak ktos mi tak piekne doradza to ja wszystko rzucam w cholerew koncu ten ktos wie lepiej wiec niech robi -
Yoanna > 27-02-2008, 17:23
buahhahahhaha
to ja sie go spytam czy naprawde mu sie wydaje ze w samochodzie jest :lol: to pewnie on mi na to odpowie 'spakowalas sie? bo wiesz.. od minuty nie jestes juz nasza au pair' :lol: -
Vorissa > 27-02-2008, 18:06
nikt nie lubi jak mu kto 'życzliwy' doradza za uszami... jak co? robię to muszę sama, mnie denerwuje jak gotuję i mi mama przez ramię patrzy i jeszcze komentuje, to nie tak tylko tak i tak a jeszcze a tak... wkurzam się i se idę wtedy ;/ a jak jestem sama w domu i robię tak ja mi odpowiada to wszystko wychodzi dobrze i co... i jest ok. -
Yoanna > 27-02-2008, 18:22
no... w koncu dorwalam odkurzacz. host idzie i komentuje 'good' bueheh a co on myslal, ze ja sie obijam? czasami robie cos dla domu :lol: -
idril > 27-02-2008, 22:40
[quote name="Yoanna"] a co on myslal, ze ja sie obijam?[/quote]
:lol: -
Yoanna > 28-02-2008, 15:59
zszokowalam dzis hosta :lol: mowie mu ze jade do pl na swieta. no to spoko a na ile? i sie zszokowal hehe bo prawie dwa tyg ;P a dopiero co boze narodzenie bylo heh ale powiedzial ze nie ma problemu i cos wymysli :lol: wyjscia nie ma :wink: mogl sobie urlop zachowac a nie teraz tyle w domu siedzial.. chociaz nie wiem czy on na urlopie.. ogolnie jak on jest w domu to mi przechodzi chec na prace, wrocilam dzis z uni i poszlam od razu do siebie. nie chce mi sie odkurzac ;P powinnam codziennie ale ;P
mialam test z hiszpanskiego. pierwszy w moim zyciu. trzeba bylo odpowiedziec na pytania do tekstu, uzupelnic luki czasownikami w odpowiedniej formie, byly tez scenki typu co powiesz w danej sytuacji (jakies badziewia typu kolega chce uzyc twoja komorke ale nie umie, wyjasnij mu jak ja obslugiwac. heheh. a co tu wyjasniac? i jeszcze po hiszp ;/) i prace napisac o ostatnich swietach.. w zlym czasie chyba pisalam, w sumie tez przeszly ale raczej tego drugiego sie uzywa ale ja go nie znam za bardzo to pisalam w tym prostszym ;P chociaz hmm wydaje mi sie nie nie powinnam. ciekawe jak mi poszlo
i zimno jakos sie zrobilo. a 3 tyg temu przeciez bylo tak goraco! glupia pogoda ;P w polsce tez na pewno na wielkanoc bedzie snieg, tak jak w tamtym roku heheheh. a ogolnie to mam ochote na polskie jedzonko, w innym topiku tak sie rozgadalyscie o jedzeniu ze hmmm nie moge sie doczekac kiedy sie najem w pl ;P -
Vorissa > 28-02-2008, 16:44
Yo, a który rok Ty się tego hipszańskiego uczysz? -
Yoanna > 28-02-2008, 17:12
pierwszy :lol: