-
-
Re: Introduce yourself czyli kilka slow o nas : )
aniolek > 30-11-2010, 21:49
[quote name="sikorkaxx"]moja hostka to samo mowila, ze w cholere trudno im bylo kogos z Polski znalezc[/quote]
bo malo polskich dziewczyn wyjezdza jako oper, ze mna byly 3 w tym jedna pojechala do domu po miesbo ja polka wywalila :evil: -
sikorkaxx > 30-11-2010, 21:57
za co? ;/ -
Coco > 30-11-2010, 22:23
Nie, no, mnie się zdaje, że nie tak mało... Patrz ile nas choćby na jednym topiku jest... Może tylko jakoś tych naszych aplikacji do ich wglądu jest mało... -
aniolek > 30-11-2010, 22:33
no wiesz w porownaniu do kolumbijek czy niemek to bardzo malo.... naprawde tez myslalam ze nas jest duzo;/ wywalila ja za to ze robila u niej 24/7 kazala jej robic 10 godz dziennie z przerwa na spanie dzieci ale nie mogla nigdzie wyjsc bo dzieci spaly... taze i tak pracowala :evil: ale nie dla hostki... pracowala oolo60 godz w tygodniu i dziecko zrobilo sobie cos w noge ale nie pod jej opieka tylko na jakims przyjeciu domowym i hostka powiedziala ze to wina operi i juz jej nie chce ale tylko dlatego ze dziewczyna wczesniej zglosila do lcc ze robi 60 godz tyg :evil: chamstwo i tyle... a ze dziecko niby zlamalo noge tak jak to hosta przedstawila to kazali jej wracac do pl na drugi dzien... wyobrazacie to sobie??? -
aniolek > 30-11-2010, 22:33
no wiesz w porownaniu do kolumbijek czy niemek to bardzo malo.... naprawde tez myslalam ze nas jest duzo;/ wywalila ja za to ze robila u niej 24/7 kazala jej robic 10 godz dziennie z przerwa na spanie dzieci ale nie mogla nigdzie wyjsc bo dzieci spaly... taze i tak pracowala :evil: ale nie dla hostki... pracowala oolo60 godz w tygodniu i dziecko zrobilo sobie cos w noge ale nie pod jej opieka tylko na jakims przyjeciu domowym i hostka powiedziala ze to wina operi i juz jej nie chce ale tylko dlatego ze dziewczyna wczesniej zglosila do lcc ze robi 60 godz tyg :evil: chamstwo i tyle... a ze dziecko niby zlamalo noge tak jak to hosta przedstawila to kazali jej wracac do pl na drugi dzien... wyobrazacie to sobie??? -
sikorkaxx > 30-11-2010, 23:41
ej masakra ! i co tak od razu hostce uwierzyli? -
Coco > 01-12-2010, 0:17
Nie, no jakoś trudno sobie wyobrazić ;p i wróciła? na drugi dzień?! Nie mogła się starać o rematch? -
aniolek > 01-12-2010, 4:55
nie nic nie mogla!!! chciala rematch i miala go miec ale ta hostka zadzwonila do dyrektorki programu i nagadala jej ze niby dziecko zlamalo noge pod opieka tej dziewczyny a prawda byla taka ze bylo jaies przyjecie i operka nawet nie widziala dziecka i dziecko mialo plaster na nodze :evil: chamstwo! i jednego dnia wieczorem o 6pm dzwoni do dziewczyny program director ze ma jutro o 4pm samolot ta ja prosila zeby jej dala troche wiecej czasu a ta ze nie!!! :evil: -
sikorkaxx > 01-12-2010, 9:51
a gdzie tu byly qrwa dowody ze dzieciak zlamal noge pdo opieka au pair?
qrwa gdzie tu są prawa au pair..zarabiaja krocie na nas a jeszcze im malo ! -
Coco > 01-12-2010, 13:31
No, prawda. Można się rozsierdzić słysząc takie historie...
Mówcie, co chcecie, ale ja bym nie wyleciała :P Zostałabym sobie w Stanach na własną rękę w takiej sytuacji i dochodziła swoich racji :P żeby się za mną potem w przyszłości nie ciągnęło, że przez moje zaniedbanie dziecku się coś stało...