• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

monika1pel > 13-06-2014, 12:59

Hej dziewczyny i chłopaki!

Lecę 25.08.2014 z agencji Gawo, wylot mam z Gdańska. Czy ktoś może tego dnia też będzie leciał?
    Znalazłam rodzinę z Plainview, New York. Czy ktoś też leci w te okolice?

kazetka > 13-06-2014, 21:55

jazztina napisał(a):Dziewczyny moja radosc jest nie wypowiedziana !

Lece na 28 lipca ))))) 
    kierunek New York !

teraz musze złożyć dokumenty wizowe i siup

Warto było czekac prawie rok chyba od września na upragniona muzyczna rodzine !
    Bylam bardzo wybredna i czesto mialam wyrzuty sumienia
    teraz wiem ze opatrznosc mnie prowadzila.

No to z kim sie widze na szkoleniu

Hej! Lecisz z APiA z Warszawy??

nutella > 20-06-2014, 1:43

Mi w końcu udało się dokończyć aplikację i wczoraj otworzono mi room. Jutro jeszcze będę kończyć nagrywać filmik. Niestety samochód w warsztacie a ja nie pomyślałam żeby nagrać się za kółkiem wcześniej...
    Nie mam pojęcia tylko co w tym filmiku... Chyba najlepiej będzie się nie powtarzać i nagrać coś nowego. Tak nie mam pojęcia. Jak przeglądałam u innych na stronie CC to jakoś nie zauważyłam żeby się większość jakoś wybitnie przykładała 

yamisouls > 20-06-2014, 12:45

no to prawda hahah, większość robi ten filmik na odwal się ale zdarzają się też perełki!
    Ja tam nie mam scenki z samochodem, stwierdziłam, że jest taka naciągana i zbędna a mimo to kilka razy rodziny chwaliły mój filmik najfajniejsze są moim zdaniem scenki z dzećmi! 

nutella > 20-06-2014, 14:44

yamisouls napisał(a):no to prawda hahah, większość robi ten filmik na odwal się ale zdarzają się też perełki!
    Ja tam nie mam scenki z samochodem, stwierdziłam, że jest taka naciągana i zbędna a mimo to kilka razy rodziny chwaliły mój filmik najfajniejsze są moim zdaniem scenki z dzećmi! 
    ja się zdecydowałam,że zacznę krótkim zaproszeniem do obejrzenia filmiku. nagrałam go akurat pod big benem w londynie, jakoś chciałam pokazać,że uwielbiam podróżować potem jak gram na gitarze piosenkę z kubusia puchatka (with a few good friends),potem kilka slajdów szybko jak robiłam sobie zabawne zdjęcia z dzieciakami i 
    różne scenki w przyspieszeniu: gotowanie, jazda na rowerze, rolkach do piosenki davida bowiego. nagram chyba do tego komentarz w tle i tyle. 

yamisouls > 20-06-2014, 16:04

zapowiada się fajnie

madzik2st > 20-06-2014, 17:23

Ahoj!
    I ja mam swoją rodzinę idealną
    Lecę 11.08 (z Warszawy; APiA). I najbliższy rok spędzę w St Petersburgu, na Florydzie

Ktoś może wtedy też ma wylot? A może jest/będzie w tamtych okolicach?
    Pozdrawiam!

madzik2st > 20-06-2014, 17:24

mych4509 napisał(a):a czy może ktoś 11 sierpnia leci?

<URL url="http://beingaupairinusa.blogspot.com/"><s></s>http://beingaupairinusa.blogspot.com/<e></e></URL>
    Moi Gdzie lecisz?? I skąd? z Warszawy?

nutella > 21-06-2014, 0:36

Dziewczyny. Proszę o opinię, co sądzicie, bo sama nie wiem... Moje au pair video
    <URL url="http://www.youtube.com/watch?v=DhSaIbHWw9o">http://www.youtube.com/watch?v=DhSaIbHWw9o</URL>

yamisouls > 22-06-2014, 0:43

Moim zdaniem generalnie bardzo fajny i naturalny takii, nie pozowany, to na pewno plus! Jedyne co ewentualnie można się przyczepić to to, że niektóre fragmenty kręciłaś z tel pionowo zamiast poziomo, ale tego już nie zmienisz i jeszcze jak na mapie pokazujesz z waw do nyc to tak jakby sugerujesz, że planujesz być au pair w nyc, albo, żebyś chciała tam właśnie, wydaje mi się, że rodziny tak to mogą odebrać. A tak to super
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia