• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

marlenao > 09-06-2009, 23:34

ja jak bede brała to zapas odrazu na rok, a co mi tam, niech sobie gadaja... zreszta pokou chyba ci nie beda przeszukiwac schoasz gdzies gleboko tak zeby nie widzieli

agulka > 09-06-2009, 23:44

dokladnie, przeciez grzebac po szafkach nie beda.

a kupowac tyle paczek jednoczesnie? a co mnie obchodzi zdanie aptekarki? ja wiem, ze wyjezdzam na rok i potrzebuje tabletki, co pomysli ktos z kolejki za mna, nic mnie nie interesuje

dominikan@ > 09-06-2009, 23:50

Zawsza można iść i kupować po paczce JOKE)

agulka > 09-06-2009, 23:54

ja jestem wygodna i wole kupic zapas od razu... wlasnie sobie podliczylam ile za te wszystkie leki zaplace MAJATEK!

kamysia > 10-06-2009, 11:51

.

shante > 10-06-2009, 12:00

Ja biorę Regulon (znalazłam po 20zł, więc nie ma źle) i też wezmę od razu zapas na 12 miesięcy. Myślę, że to normalne dla hostów, że w naszym wieku współżyjemy, a to że bierzemy tabletki powinno być jeszcze większym plusem, że w ogóle myślimy o zabezpieczeniu (jestem w rozpaczy, dowiedziałam się że już chyba piąta albo szósta koleżanka w moim wieku jest w ciąży... :?)

Też myślałam, żeby zrobić sobie jakąś małą apteczkę, ale Asia mi powiedziała, że jak już to korzysta z tabletek hostów i nie muszę się o to martwić. No, przynajmniej jeden kłopot z głowy

kamysia > 10-06-2009, 12:11

.

shante > 10-06-2009, 12:41

Kamyś, dlaczego trzeba trzymać w lodówce? Pierwszy raz słyszę taką informację

kamysia > 10-06-2009, 13:00

.

shante > 10-06-2009, 13:03

No to dobrze wiedzieć, dzięki za info
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia