• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac

• marzenia - aupair rowniez moze spelniac
  • Re: marzenia - aupair rowniez moze spelniac

Summertime > 27-05-2009, 1:29

Ale Ci zazdroszczę, o kurcze....

Jakiego ja mam pecha ;/ Chociaż dzisiaj specjalnie dla mnie hostka kupiła herbatę, haha

Weź mnie do siebie, myślisz że ktoś zauważy 1 nieproszonego lokatora? ;P

89dzoana89 > 27-05-2009, 8:06

A to moze niech ktos napisze jak wygladaja dyskoteki w USA

Bo az sie zaciekawilam Choc jesli uda mi sie wyjechac to bede musiala kombinowac bo do 21 lat mi brakuje hehe :mrgreen:

jadlasiebie > 27-05-2009, 9:45

Summertime- Tobie kupili, a mnie hostka na jakieś 3 tyg przed powrtótem schowała herbate -bo to dla nastepej au pair bedzie. nie ma co- suk... z niej była i tyle.

Kierlajn > 27-05-2009, 12:28

Fakt, udalo mi sie. Chociaz nie mow hop poki nie przeskoczysz... W sobote wracaja z wakacji, no i juz koniec wolnosci. Chociaz tamten tydzien nie wygladal bardzo zle. Ten jest fajny, tylko chcialabym byc bardziej niezalezna w sensie, dostalam te nr do aupairek ktore tu sa, no i wiecie, w normalnych warunkach sami mamy znajomych takich, jacy nam pasuja pod wzgledem charakteru, pogladow, stylu, zachowania itp tutaj natomiast otrzymalam juz jakby hmm 'gotowce', ciesze sie ze sa, ze jest ktokolwiek(za 1wszym razem bedac au pair mialam bardzo przykre z tym doswiadzenia), no ale nie kreci mnie uwodzenie guysow, spanie z nimi czy cokolwiek innego, ciagle siedzenie w pubach, czy ocieranie sie na disco. Brakuje mi takiej osoby, z ktora moglabym spedzic czas hmm np wystarczyloby napisanie smsa, chodzmy na spacer i by poszla, rozumiecie. Wczoraj miala do mnie przyjechac Olga z Anka, ale sie nic nie odezwaly, nie wiem, czy cos sie stalo, czy po prostu tak tu bywa. Ja dzwonilam, ale nie odbierala, wiec olalam i poszlam na rower. Ale przykre takie cos, w kazdym badz razie coraz czesciej utwierdzam sie w przekonaniu, by liczyc tylko na siebie.

Jakos tu na forum czuje sie dosc dobrze, mimo, ze tez sie nie znamy - znamy sie tylko stad ze 'siebie' czytamy. Na zywo poznalam tylko Edyte S. ale juz sie tutaj nie udziela. Grupka tych aupairek tutaj mam wrazenie , ze jest dosc zamknieta, dlugo sie znaja i maja podobny styl zycia, od ktorego odbiegam ;P Chlopakow zwykle traktowalam jako kumpli, a nie wibrator, czy tam stworzenie, z ktorym sie flirtuje. No i tak...

jestem stworzeniem stadnym i towarzyskim, dlatego gadam do kota, spie z kotem i boje sie siedziec w tym duzym domu sama kiedy jest ciemno...on ma takie zakamarki.

A tak to ok Jak ktos chce to naprawde zapraszam, moze przyjechac Albo sie gdzies mozemy umowic w jakims pobliskim miasteczku. Yoanna mowila ze Londyn, ale zeby nie 6stego czerwca... A ja nie wiem co z tym kolejnym weekendem po 6stym(11,12 czy ktorys), jedna z tych mych kolezanek z zamknietego kregu ma udostepniony dom wtedy na weekend w Brighton i jada i mi zaproponowala i jestem chetna, ale nie wiem teraz czy mnie uwzgledniaja w ogole czy nie.

jadlasiebie > 27-05-2009, 19:06

Kierlajn- nie przejmuj się, jak bedziesz jeszcze ,jak ja przyjade- to z chęcią pojdę na spacerek, a nie do pubu na piwko )

Yoanna > 27-05-2009, 19:15

ooo brighton! jak bedziesz miala szanse to jedz!! bylam tam w tamtym roku na weekend, bo hosci marzeny (tez juz tu nie zaglada niestety..) mieli tam dom wiec pojechalysmy sobie. brighton jest cudne latem

shante > 27-05-2009, 19:26

Brighton jest przecudne, też byłam tam w zeszłym roku na wakacje (jeden dzień xD) i się zakochałam w tym miejscu Mam nadzieję, że jak zjadę do UK, to któregoś dnia zrobię sobie małą wycieczkę tam

jadlasiebie > 27-05-2009, 21:45

potwierdzam i ja- miasto piekne

kamysia > 28-05-2009, 11:33

.

Yoanna > 28-05-2009, 15:15

moje ulubione to kornwalia. bylam tam teraz na 4 dni i musze powiedziec, ze zaniemowilam. mam poad 500 zdjec i jak pokazalam znajomym to nie chcieli uwierzyc ze to wielka brytania, bo bardziej przypomina poludnie francji
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia