-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
nikka > 23-03-2005, 16:41
A niedawno w topshopie byly jeszcze takie fajne buty - biale kozaki (takie raczej na cieplejsza pogode.....tak przynajmniej wygladaly), ale juz ich nie matzn nie ma ich na stronie, ale moze jeszcze w sklepie je znajde -
nikka > 23-03-2005, 16:44
Emi to sie ciesz, ze mialas uczulenie tylko na jakis skladnik wody wroclawskiej bo uczulac moze doslownie wszystko. A najgorsza jest sytuacja (moja) kiedy uczula cie wiecej rzeczy i ty nawet nie wiesz dokladnie jakie -
Ally > 26-03-2005, 7:35
Jeju ja też chcę shoppingu. Ale się napaliłam na zakupy. Zaraz sama bym jakie? poszła zrobić ale nie o 5 rano w Wielk? Sobotę. Wiem powaliło mnie aby teraz siedzieć na necie. Ale cóż oczka mi się lepi?, ale czytam wasze posty o sklepach i zakupach i normalnie usiedzieć nie mogę. Ja też chcę na zakupy do USA. Kurcze no... Człowiek ma przesrane. Ja jeszcze do końca maja muszę siedzieć w tym Żyrardowie (czyt. zadupiu), bo dopiero w maju matury 2005 (tak te słynne). A ja niestety jestem rocznikiem 1986. Co za nie fart. Wracaj?c do tematu...
Dobrze, że niektóre stronki, które podawały?cie maj? swoje odno?niki na www. Przynajmniej sobie popatrzę na te cudeńka. No dobra kończę te użalanie się nad sob?.
Co do wrażliwej cery. To raczej takiej nie posiadam. Mam tylko wrażliwe oczy, a bliżej jak to okre?liła moja okulistka: "zapalenie spojówek". Teraz to już zanika ale po 2 latach ostrej katorgi i używania kropel i ma?ci, czego to ja nie miałam wpuszczanego lub smarowanego na tych oczach. A powód zapalenia: bakteria gronkowca w żyrardowskim ?rodowisku. Czyż to nie brzmi cudownie?? -
Gość > 26-03-2005, 9:48
jesli mowa o kosmetykach to mam pytanie. czy w USA dostane kosmetyki Vichy?? :lol: -
kasik > 26-03-2005, 15:26
Fakt Ally, Zyrardow nie nalezy do najprzyjemniejszych miejsc jakie znam :wink: Za to "moj" Milanowek to tez zadupie, ale bardzo sympatyczne i zielone :!: Pozdrawiam -
Emm > 26-03-2005, 15:50
Ally, a wiesz , gdzie ja mam cala rodzine i w zwiazku z tym jutro tam jade?We Mszczonowie
Zyrardow znam, bo czasem tam bywalam
India, ja kiedys zadalam takie pytanie na gazetowym forum i babeczki odpowiedzialy, ze sa.Mnie jednak bardziej interesuja Avene, wiec jesli ktoras z Amerykanek sie orientuje to niech da znac -
MONIKA > 26-03-2005, 16:40
Loreal jest i bardzo tani, Avene tez, ale Vichy nie widzialam nigdzie. -
Emm > 26-03-2005, 17:16
zrobilam male rozeznanie i podobno ( tak jest napisane na oficjalnej stronie vichy) te kosmetyki sa w cvs na summer street w Bostonie.W innych miastach tez oczywiscie sa.Podobno wprowadzili je od niedawna na amerykanski rynek. -
Ally > 27-03-2005, 2:09
Oooo ale mnie zszokowali?cie (pozytywnie) znacie Żyrardów. Lol. Wiem już, że Kasik, Emm i Mary-An nie no super. To już nie aż takie zadupie jak kto? kojarzy. Emm mam nadzieję, że wrażenia z twojego pobytu w Żyrardowie były tylko miłe. Bo ono raczej nie uchodzi za przyjazne (2 razy w tv puszczali w "Uwadze"). Chociaż chciałabym by było inaczej. Na tym forum prezentuje je swoj? :wink: skromn? osob? -
MONIKA > 27-03-2005, 3:35
Wlasnie wrocialam z szopingu.
Ale sie czuje uskrzydlona. :lol:
Jak to jest, wydalam 50 baksow, a latam normalnie. :lol:
no moze troche jednak wiecej niz 50$. :wink: