-
-
Re: Jakie oblesne rzeczy robia wasze host rodziny?
MONIKA > 24-02-2005, 19:54
Ucze dziec, ze trzba sie dzielic, ale ja tam szeringu z Wami uskuteczniac nie bede!!! :twisted:
W blondynkach, nieee. Na poczatku gustowal ... we mnie. :wink: A mnie do blondynki daleko. :lol: I caly czas mamy "napiete stosunki". Tzn b. sympatyczne, az za... Ale moj Amor jest odpowiedzialny i ulozony, a nie krejzi, jak mlody. -
kateowka > 25-02-2005, 0:58
CZyli ja nie mam szans . Sunny jest Twoj!!! -
Sunny > 25-02-2005, 12:54
Poderwiemy go na nasz polski urok osobisty! 8) Te gorace, klubowe noce i brazylijska krew...ulalala!! :lol: -
kateowka > 25-02-2005, 13:02
Sunny cz ty jestes wampirem po co Ci krew mi wystarczy cialo...nagie...oczywiscie!!!!! -
MONIKA > 28-02-2005, 1:34
Czy do oblesnych rzeczy mozna zaliczyc to, ze moi hosci, po wytarciu dzieciakom dupek nigdy nie myja rak?! 8O Never, nawet jak jedza, ida osrany tylek mlodym podetrzec i nie myjac lap wracaja do jedzenia.
W ogole nie ma tu zwyczaju, ze wracasz do chaty i myjesz lapy. Po co?
Jak cieplej bylo, mlodzi wracali do domu po zabawie i siadali prosto do stolu, a rece czasem mieli naprawde czarne. Who cares. -
Kalarepka > 28-02-2005, 1:38
Heh, owszem, ze oblesne
Ja jak tu przyjechalam to bylam w szoku ze moi pozwalaja dzieciom zjadac to, co spadlo na podloge... Khm. Lekarze, ale o zarazkach chyba nie slyszeli :lol: -
martamaua > 28-02-2005, 16:45
noooooo fuuuuuuj.w holandii tez tak mialam.zero mycia rak.malemu jak sie zalatwial powiedzialam zeby umyl rece a on mowi po co i mi pokazuje,ze czyste.o bosz.....a tu w danii ok.moje dziewczynki to lubia sie bawic woda ogolnie i mycie raczek to sama frajda.hostom sie nie przygladalam za dokladnie z tymi rekami..ale mysle,ze tez dbaja. -
diana > 03-03-2005, 22:40
Moja hostka,kobieta w srednim wieku,na poziomie,dobrym stanowisku,itp itd,ma zwyczaj wycierania hustka nosa i...wkladania jej do rekawa.Dodam,ze husteczki jednorazowe.Skapstwo?Ha,bardziej skapego czlowieczka nie znalam!!! -
MONIKA > 04-03-2005, 2:09
Sorry, chustka pisze sie przez "ch", higieniczna jest "h", ale nie chustka.
To taki przerywnik programowy, zebym z wprawy nie wyszla. :wink: -
Mlody > 04-03-2005, 2:37
Nie no Monia - normalnie masz kissa - tak czytam i czekam, a tu prosze przyszlo :-)