• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

list do host family...

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Byłam Au Pair

• list do host family...

• list do host family...
  • Re: list do host family...

balbina > 07-02-2013, 15:32

drugie lepsze, i w sumie myślę, że jest okej

ogla > 24-03-2013, 20:49

cześćć!

czy może mi ktoś podsunąć info czy znajdę gdzieś jakis schemat co trzeba umieścic w liscie?

alciak > 24-03-2013, 23:23

ja wpisalam 'host family letter' w google i otworzylam kilka pierwszych wyników i tym sie posiłkowałam, ale chyba ani razu nie wysłałam tej najdłuższej wersji, bo to, moim zdnaiem, troche bez sensu, bo rodzina nie potrzebuje znać wszystkich detali, zeby stwierdzic czy im odpowiadasz czy nie, z reszta komu chciałoby się czytać listy na np. 2 str A4(szczegolnie przy duzej liczbie aplikacji).

nie wiem jak to jest z wyjazdem przez agencje, byc moze tam wymagaja ( i tu na podstawie tego co jest w internecie na spokojnie napiszesz), ale ja szukam hf na wlasną rękę i ten pierwszy, taki app letter mam na ok 200 wyrazów i w nim opisane tylko najwazniejsze

tu jest fajny http://hannahsaupairyear.jimdo.com/host-family-letter/

ogla > 24-03-2013, 23:26

no ja też wpisuje, szukam i coś tam wyskakuje, ale chciałabym jakas intrukcje po polsku

jak Ci idzie szukanie hf na własną ręke? i powiedz mi jak to jest wtedy z wizą?

alciak > 26-03-2013, 18:51

ja chcę do UK albo Irlandii, wiec nie potrzebuje wizy

a idzie mi słabo, bo powiedzmy, nie jestem idealną kandydatką;P

ogla > 26-03-2013, 21:59

hmm czemu nie jestes idealna kandydatka?? trochę wiary w siebie ))

alciak > 02-04-2013, 18:44

bo mam 17 lat, nie mam prawka, moge przyjechac tylko na wakacje. i generalnie jest słabo z chętnymi rodzinkami, wiec nie wiem czy wyjade w tym roku

ogla > 07-04-2013, 13:51

uuuu generalnie trzymam kciuki i nie jestem pesymistką, ale generalnie to słaba opcja! Proponuje za rok ruszyc z buta z prawkem i już podniesiesz mega swoje kwalifikacje!!!

ogla > 07-04-2013, 16:06

Dziewczyny! Wrzuciłam na blog swój List do HF, jeśli któraś miałaby ochotę pomóc to proszę o te pomoc!

adriannna > 16-11-2013, 23:10

Hej hej czy znajdę kogoś chętnego do pomocy z moim listem, kogoś kto zechce poprawić mi błędy?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna