-
-
Re: Au pair w tym roku
domcia15922 > 18-08-2011, 16:56
9 wyslano moje dokumety do USA i do tej pory nie sa sprawdzone .. a mam czas do polowy września mniej wiecej , modle sie o to ;d; -
progporcupine > 18-08-2011, 19:21
Dziękuje Wam za wsparcie drogie dziewczyny. Wasze słowa były latarnią dla mych stóp! Życzę powodzenia bo na pewno się nam wszystkim przyda.
A Ty Domcia, nie poddawaj się. Pamiętaj że każda aplikacja jest inna i czasem pewne sugerowanie się cudzym doświadczeniem bywa mylące. Bądź błyskawiczna w każdej ewentualnej reakcji ze strony biura i nie trać nadziei. Tylko cierpliwość może Cię uratować.
[quote name="izz"]progporcupine szkoda ze nie 10 października bo ja akurat lecę w tym terminie
Może jest już osoba która leci tego samego dnia co ja?[/quote]
Ale numer, wielka szkoda, a miałem ten termin wybrać... Mam nadzieję że jeszcze los mnie w samolocie z kimś połączy.. -
paulima22 > 07-09-2011, 21:35
u mnie wszystko zaczelo sie w kwietniu jakos... a nareszcie mam rodzinke po chyba 8 wywiadach ;O
zle do nich podchodzilam i moze przez to tak dlugo czekalam.
( nalezy I interwiev poswiecic dla dzieci)
Wyjade za ok miesiac ... gdyz tyle czasu( od zaakceptowania do wylotu) zajmuja sprawy z wiza i reszte...
a juz mnie tam ciagnie ;D musze wytrzymac -
patrycjamarkowska > 08-09-2011, 0:23
a skąd rodzinka? -
paullusia > 19-09-2011, 12:25
Hej! Ja w tym roku równiż planuję wyjechać. Juz od tygodnia czekam na akceptacje z USA i zobaczymy -
julenka > 19-09-2011, 15:13
Błagam niech ktoś ze mną leci 17 października !!!! -
oczubek > 19-09-2011, 15:20
[quote name="paullusia"]Hej! Ja w tym roku równiż planuję wyjechać. Juz od tygodnia czekam na akceptacje z USA i zobaczymy[/quote]
W jakiej agencji jesteś? -
edzia89 > 19-09-2011, 16:53
Leci ktoś 31 października? -
paullusia > 20-09-2011, 10:54
Hej: Ja jestemj w GAWO, a tY ? Masz już rodzinkę? -
oczubek > 20-09-2011, 11:09
Ja jestem w Prowork (od sierpnia) a od przyszłego tygodnia będę miła profil w APIA. Niestety nie mam jeszcze rodziny. Chcę wyjechać w połowie listopada więc mam nadzieję, że niedługo znajdę