• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

zakwaterowanie oraz rzeczy, ktore daja Wam hosci

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• zakwaterowanie oraz rzeczy, ktore daja Wam hosci

• zakwaterowanie oraz rzeczy, ktore daja Wam hosci
  • Re: zakwaterowanie oraz rzeczy, ktore daja Wam hosci

tymon > 13-11-2012, 17:53

A ja wręcz odwrotnie : P. Mam pokój na ostatnim piętrze, na poddaszu, które jest całkowicie do mojej dyspozycji. Host rodzina nie korzysta z tego piętra. Dostałem do dyspozycji 3 pomieszczenia: garderobę, łazienkę i pokój. Uwielbiam ten pokój ze względu na to, że jest tutaj mało stuff'u, co lubie. Prosto: łózko, biurko, TV.

Nawet możecie sobie zobaczyć ;p :

http://oi47.tinypic.com/2lnjvkl.jpg

Czytałem poprzednie posty i co do mojego wyposażenia, które dostałem na samym początku: telefon, za który płaci hostka, samochód Honda Pilot (hostka daje mi na gaz w każdy poniedziałek, więc jeżeli wykorzystam wszystko do piątku i chce gdzieś jechać na weekend to muszę kupić we własnym zakresie) no i pokój. No i oczywiście opłatę za kurs. No to w sumie normalnie, każdy powinien dostać to samo : )

Pozdrawiam. Szymekkkkkk

cien_wiatru > 13-11-2012, 20:00

Szymon, świetny masz pokój!!

differentshades > 05-12-2012, 18:49

A mi się wydaję, że najważniejsze to jaką atmosferę ci w domu hosci robią i jak cię traktują, a nie to co ci dają. Wszystkie Host family są bogate, bardziej lub mniej, mogą ci dać wszystko ale... czy dadzą? piłeczka po ich stronie. Ja dostałam auto do swojej dyspozycji kiedy mi się zamarzy, wspaniały pokój, na osobnym piętrze, kupią mi wszystko co napiszę na liście rzeczy do kupienia, zabrali mnie na wszystkie swoje wakacje, kiedyś nawet dali mi 100$ żebym się zabawiła na mieście, itp. itd. ale...czy to istotne? liczy się to co między wierszami. I to co niewidoczne, to da ci poczucie, że jesteś doceniana.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia