• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

wiza-jak wygląda spotkanie z konsulem?

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Wizy

• wiza-jak wygląda spotkanie z konsulem?

• wiza-jak wygląda spotkanie z konsulem?
  • Re: wiza-jak wygląda spotkanie z konsulem?

kasik > 22-06-2005, 20:15

Jak one sie opierdalaja, slow brakuje, same powinny sie tym interesowac i dowiadywac czy rodzina potwierdzila i jesli nie ( a nie zrezygnowala ) to czemu tak dlugo, bo tez maja na to okreslony czas. Ale po co sobie glowe zawracac... Mi nie przyslaly tego fioletowego testu razem z listem powitalnym, sama sie o niego musialam prosic! I jeszcze z geba, ze to niemozliwe, ze nie dostalam! Tak, jestem niedorozwinieta i nie wiem co dostalam, dwie fioletowe kartki A4 przeoczylam pewnie i wyrzucilam do smietnika. Juz mi sie nie chce z nimi gadac. Dzisiaj mialam dzwonic i powiedziec o wizie, ale przlozylam te przyjemnosc na jutro :roll:

Wiec przycisnij je, najlepiej rzeczywiscie walnij, ze wyjezdzasz i koniec, niech ruszaja D.UPY :!: :twisted:

NELTILIA > 22-06-2005, 20:49

kasik ja tez nie mialam problemow z terminami; i z papierami z biura (to samo co Ty) i z wizyta u konsula, tak wiec nie narzekam na to, ale ostatnio mnie wkurzyli tam w agencji bo najpierw trabili ze jest PROMOCJA i ze nie ma doplaty letniej a teraz slysze ze dotyczy to tylko tych co wyjezdzaja w czerwcu i lipcu... wrrrrrrrrr Popyratne to biuro jak cholera!!!!!!!!!!!

indiawoman - ja tez pisze III rozdzial pracy blehhh - juz mam dosyc. Obrona koncem lipca, a Ty???

Zazdroszcze Emm!!! "Inteligencjo" kciuki trzymac bede za Ciebie - napisz tylko kiedy dokladnie?? Buziole paaa

Gość > 22-06-2005, 21:04

ja mam we wrzesniu ale moj promotor zabiera w sierpniu swoja szanowna dupcie na wczasy i powiedzial ze w lipcu mam oddac. juz tez mam dosc jak nie wiem co!

a Emm ma 29 lipca, jak sie nie myle :lol:

kasik > 22-06-2005, 21:36

29 lipca to chyba Emm nie bedzie juz w Polsce

Za to 29 czerwca to inna historia :lol:

Gość > 22-06-2005, 21:45

haha, no czerwcaaaa, oczywiscie ze czerwca! w lipcu to juz bedzie dawno pani magister 8) i nie bedzie sie do nas przyznawac :wink:

Emm > 23-06-2005, 8:50

nooo, ja juz 29 czerwca bede, jak to dzania okreslila kiedys, napuszony magister i niebede sie przyznawac do nikogo, kto literek mgr przed nazwiskiem nie ma!!!!Hahahahahah.

mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, bo zaczynam sie powoli bac.Jeszcze tylko 6 dni i koniec nauki, koniec, koniec i wielka, wielgasna laba!!!

Emm > 24-06-2005, 11:13

jeden problem zyciowy goni drugi...otoz-czy ktos wie, w jakich godzinach mozna dzwonic do ambasady umowic sie na spotkanie z konsulem??sa jakies okreslone godziny czy jest cala dobe?Oczywiscie ja mam w domu zablokowane na 0-700, to samo w robocie, tak samo moi sasiedzi i chyba kurna dwa razy o parapet i raz o rynne zadzwonie!!!!!

o co pytaja przez telefon-wytezcie pamiec i napiszcie o co was pytali-czy musze osobiscie zadzwonic do ambasady, czy np. moze to za mnie zrobic ktos z rodziny?

leneczka > 24-06-2005, 14:03

emm a masz juz papiery wizowe z biura? bo ja juz za tydz. dostane wiec tez mnie ciekawi ten tel.

moze ktos tu zajzy i nam odp. ...

Emm > 24-06-2005, 14:11

nie mam , nie mam nic, dzis musze zadzwonic do agencji i wypytac sie, a teraz musze jechac na wydzial obiegowke zdac i juz widze te godziny czekania przed dziekanatem ((

Leneczka-ile czekalas na papiery?Kiedy je wyslali?U kasika chyba 2 tyg szly, cos mi sie tak kojarzy.

dobra, lece, pedze, trzymajcie kciuki za mnie w weekend, zebym sie pilnie uczyla, a nie na forum zagladala

leneczka > 24-06-2005, 14:20

wciaz czekam na formularze wizowe bo moje papiery dopiero dzis wyslali.. wiec jeszcze sobie poczekam z tydz. lub dwa [tak jak kasik].. ale w sumie to i tak jeszcze 4 examy mam a ostatni 7 lipca, wiec sie nie spiesze..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia