-
-
Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
Yoanna > 13-10-2009, 21:31
pewnie ze warto!!! -
Owieczek > 24-10-2009, 20:17
Ja również do UK, już pod koniec lisopada a dokładnie do Thetford więc kawałek od Londynu. Już nie mogę sie doczekaćMoże jest ktos lub będzie w okolicy??
Pzdrawiam !!! -
opka > 02-11-2009, 0:21
ja sie na proworkach i innych nie znam , ja jechalam z koncepcji we wro, i polecam, bo stale trzymaja nade mna piecze i zawsze moge napisac jakby cos sie dzialo..
ej to podsumowanie co do Londynskich operek : ktora gdzie jest?i ktora chetna na jakis wypad?? czekam na wiecej informacji -
Lunax > 02-11-2009, 2:35
Ja mieszkam na zachodzie - Osterley, bardzo chetna na spotkania, ale najlepiej w sobote. -
becia0001 > 17-11-2009, 22:59
Hej
W styczniu przylatuje do Uk a dokladnie do bracknell (nawet blisko Londynu) z tego co wiem jest pelno aupair w Anglii wiec licze ze ktoras z was przygarnie mnieOdzywajcie sie bo juz teraz bedzie fajnie kogos poznac <a href="mailto:becia0001@interia.pl">becia0001@interia.pl</a> -
sunkiss > 20-11-2009, 9:15
Hej!
Dolaczam do grona au pairek w Londynie ^^ Bede w Greater London, to jest na północy. Jestem taka szczescliwa i zajarana, ze zaraz nie wyrobie !!!!!! Mam nadzieje, ze sie jakos spotkamy -
Owieczek > 02-12-2009, 20:26
Czesc dziewczny!!!
Ja jestem w Thetford to kawalek od Londynu, ale moze ktos jest w poblizu bo chetnie wybiore sia na dobra kawepiszcie tu badz na maila <a href="mailto:asiula25@op.pl">asiula25@op.pl</a>
Pozdrawiam wszystkich:*:*:* -
Lunax > 09-12-2009, 1:49
Hej dziewczyny i jak wam sie podoba w uk??
Poznalyscie juz jakas dobra kolezanke??;>
Opisywac cos ;P -
89dzoana89 > 04-01-2010, 17:36
Hej dziewczyny
Wracam do UK w srode i juz szukam chetnych na jakies spotkanko weekendowe
Na poczatku bede bez neta wiec ciezko z kontaktem ze mnaale zostawie wam nr tel. jesli ktos chetny na spotkanie to pisac 07516239139
Aaaa ja bede w Harrow to jest 5 strefa Londynu :mrgreen: -
sunkiss > 04-01-2010, 18:50
dzoana ja jestem chetna na spotkanie oczywyscie !! hehe, w niedziele jest spotkanie au pairs i nannies w kinie, ja tam chyba pocisne bo mimo wszystko nie znam tu za duzo osobale mozemy cos wykombinowac w sobote aaaa w pt ide z innymi au pairs na impreze na lecisester square, wiec jak bedziesz juz w pt wieczorem to zapraszam :-)