-
-
Re: Maturalne au-pair - 2011
Joan > 08-11-2010, 20:03
dziś byłam się umówić i mam 26 listopada o 8:30, ale muszę Wam powiedzieć, że jestem dobrze nastawiona dosyć -
alicjakkk > 08-11-2010, 21:13
A ja zapisałam się dzisiajMam nadzieję,że nam się uda -
szuszuvp > 08-11-2010, 22:39
Joan to dosyć szybko masz:) dziewczyny nie poddawajcie się i bądźcie dobrej myśli bo to najważniejsze! Jeśli mi się udało to i Wy dacie radę :D -
Joan > 08-11-2010, 23:09
Ja się nie poddaję, tylko to był taki żal, że byłam już tak blisko, a przez chwilę się zestresowałam i wyszło jak wyszło, ogólnie to mi powiedział egzaminator, że jest na mnie potwornie zły, że odwaliłam taki numer pod sam koniec. bo już mieliśmy wracać i miał mi wpisać pozytywny, ech -
nicola_1992 > 14-11-2010, 16:27
Ja zdałam prawko za 8 razym i się cieszę ;P
ważne, że zdałam....
teraz ostro śmigam swoim porsche Marki Cinqecento po mieście i gra gitara)
Także się nie przejmujcie ! Głowa do góry !! ; *** -
maria_kujpom > 15-11-2010, 5:24
O jezuu ppamietacie jak ja przezywalam swoje prawko? XD WTF? A jak zdalam moja reakcja bylo "aha. no fajnie mam prawko", nie ma co sie stresowac (teraz to mowie), ale powodzenia wam! Spinajcie poslady i nie odwalac nic! -
martak > 16-11-2010, 1:58
[quote name="maria_kujpom"]O jezuu ppamietacie jak ja przezywalam swoje prawko? XD WTF? A jak zdalam moja reakcja bylo "aha. no fajnie mam prawko", nie ma co sie stresowac (teraz to mowie), ale powodzenia wam! Spinajcie poslady i nie odwalac nic![/quote]
Hehe, świetna rada!
Moje kolejne (czyt. drugie) starcie w ten czwartek, mam cichą nadzieję, że się uda... no cóz, wracam do mojej kochanej biologii, bo jak to sułyszałam "z taką wiedzą to wy nie myślcie o maturze", lol...
Wszystkim naczuczycielom tak odbija? Bo przez 2 ostatnie lata bylismy geeenialni, a teraz głąby ^^ A może taka nowoczesna metoda motywacji? Wy też takie spostrzezenia macie? -
zlosnica > 16-11-2010, 2:17
Wszyscy nauczyciele tak mowia)) -
Insula > 16-11-2010, 19:01
Zdałam prawko ;D ahh kolejny krok na drodze do wyjazdu zaliczony ;D
na egzaminie mało co zawału nie dostałam zwłaszcza, że byłam przedostatnia wyczytana i oprócz mnie były jeszcze 2 laski o imieniu Wiola, więc zdajecie sobie sprawę jak było wesoło ;D i jeszcze kumpela mnie pocieszała na pewno trafisz do 10 (był tam koleś który ma średnio dobrą opinie) i oczywiście tak było miał przede mną 6 osób i wszystkie negatywy, więc moja radość była tym większa ;D
Trzymam kciuki za resztę! -
szuszuvp > 16-11-2010, 20:43
Insula gratulacje!! a Wam dziewczynki jak zawsze powodzenia życzę :) Nie dajcie się tym czubkom egzaminatorom.
A jeśli o maturę chodzi no to cóż...nam nauczyciele tego akurat nie mówią ale sama czuję że z moją wiedzą to nie wiem gdzie ja się szykuję...ale jakoś mnie to nie motywuje do nauki :D poza tym jak to moja koleżanka stwierdziła wolę mieć 5% mniej z matury ale 5 imprez z przyjaciółmi więcej do wspominania :) i takie też moje motto ostatnimi czasy :D