• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nasze aupairowe pokoje :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Nasze aupairowe pokoje :)

• Nasze aupairowe pokoje :)
  • Re: Nasze aupairowe pokoje :)

Cukrova > 12-06-2012, 23:18

Też zrobie tour Ale poki co nie chce wiedzieć jak wyglada moj pokój, wole to zachować jako niespodziankę

maraszrum > 12-06-2012, 23:21

[quote name="Cukrova"]Też zrobie tour Ale poki co nie chce wiedzieć jak wyglada moj pokój, wole to zachować jako niespodziankę [/quote]

haha, całkiem rozumiem twoją ciekawość, bo w sumie też nic nie pytałam o pokój! Gorzej jak zajedziemy i będzie pokój 2x3 rozkładane łóźko, czarne ściany, pająki i wg

Cukrova > 13-06-2012, 10:38

[quote name="maraszrum"]
    [quote name="Cukrova"]Też zrobie tour Ale poki co nie chce wiedzieć jak wyglada moj pokój, wole to zachować jako niespodziankę [/quote]

haha, całkiem rozumiem twoją ciekawość, bo w sumie też nic nie pytałam o pokój! Gorzej jak zajedziemy i będzie pokój 2x3 rozkładane łóźko, czarne ściany, pająki i wg [/quote]

Skoro już 6 dziewczyn tam mieszkalo i wszytskie z chęcią wracają żeby odwiedzić HM to nie może byc tak źle

Magdaa. > 19-06-2012, 11:00

hej !

Za tydzień równy wylatuję , więc się nieźle już stresuje .

Zastanawia mnie właśnie bardzo sprawa prania. Myślałam o zakupie takich woreczków na pranie .

marvellous > 20-06-2012, 23:49

[quote name="Magdaa."]hej !

Za tydzień równy wylatuję , więc się nieźle już stresuje .

Zastanawia mnie właśnie bardzo sprawa prania. Myślałam o zakupie takich woreczków na pranie .[/quote]

ja tez za tydzien i dalej mnie toi zastanawia

rozumiem ze pierze sie osobno, ale mam nadzieje ze bedzie te osobny kosz na pranie zeby nie szukac swoich brudnych majtek wsrod ich brudnych gaci ;p albo odwrotnie ;p

rosario > 20-06-2012, 23:55

a ja piore razem...

kasiulek91 > 21-06-2012, 1:41

ja mieszkam w oddzielnym domku (przybudówka nad garażem ) i tam mam własny kosz na pranie, a jak mi się uzbiera sporo to zabieram cały kosz i idę wyprać. Jak piorę bluzki itp. to jak widzę na wierzchu podobne kolorystycznie rzeczy to wrzucam z moimi

Saiisuke > 24-06-2012, 15:29

Bieliznę piorę ręcznie, mam zawsze trochę delikatnych ciuchów, które się nie nadają do pralki, więc też ręcznie, a jeansy itp dorzucam do pralki jak hości robią pranie.

Room tour obiecuję - będzie za tydzień na blogu Na razie wrzuciłam parę fotek z mojego mieszkania z zeszłorocznego aupairkowania w Hiszpanii i zdjęcia pokoju z aupairkowań w UK.

kasiulek91 > 24-06-2012, 21:23

Obiecany room tour już jest na moim blogu http://ginger91.blogspot.ie/

Room tour - http://ginger91.blogspot.com/2012/06/room-tour.html

dosiunia > 25-06-2012, 11:42

http://lecewkulki.blogspot.com/2012/06/ ... -2010.html

proszę, mój roomtour z pierwszego wyjazdu w 2010 roku
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna