• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Aupair world.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• Aupair world.

• Aupair world.
  • Re: Aupair world.

sunkiss > 21-03-2011, 11:16

[quote name="dosiunia"]no jest napisane, ale że niby mam teraz czekać miesiąć?! fck.[/quote]

czyli domyslam sie, ze wyslalas juz 150 wiadomosci, wiec na pewno ktos sie odezwie i moze sposrod nich znajdziesz jakas fajna rodzinke?

a jak nie to tylko czekac

sunkiss > 21-03-2011, 11:18

chcialam ejszcze dodac, jak pisalam wczesniej, ze nie uaktywnili mi konta,bo chcieli zebym wyslala im kopie paszportu :|

ja im powiedzialam ze nie bede wysylac kopii do niemiec itd itp , powiedzieli, ze moge wyslac im skan w takim razie.

i wiecie co? zrobilam tak. wyslalam im emailem kopie paszportu. i po 2-3 dniach znowu mialam normalne konto i moglam szukac rodzinek. nie wiem czy dobrze zrobilam, ale konto mi dziala a aupairworld to chyba jednak w miare sprawdzona firma... i w sumie dobrze, ze sprawdzaja tak ludzi...

rosario > 21-03-2011, 12:31

jak dla mnie to paranoja... oni nie mają żadnego prawa tak szantażować ludzi, że albo się dasz wylegitymować (swoją drogą, za kogo oni się uważają, za jakąś operską policję czy jak?! ) albo nie założymy ci konta ;/ myślę nawet, że to nie jest zgodne z prawem... :?

clio > 21-03-2011, 16:09

Muszę powiedzieć, że dziwna ta cała sytuacja... Ja konto założyłam bez problemu, nawet nie pamiętam żebym podawała jakieś szczegółowe dane.

Ze swojej strony mogę ten portal szczerze polecić, bardzo szybko odezwało się do mnie kilka rodzin, miałam z czego wybierać, no i na razie jestem pełna nadziei, że i dalsza współpracy z nimi będzie przebiegała okej

dosiunia > 21-03-2011, 17:53

no wysłałam sporo zaproszeń, kilka rodzin się odezwalo, ale jak na razie cisza... no nic, tylko czekać

clio > 21-03-2011, 18:39

wydaję mi się, że musisz odpisywać odpisywać i jeszcze raz odpisywać walcz o nich, haha

angel303 > 21-03-2011, 18:49

[quote name="dosiunia"]no wysłałam sporo zaproszeń, kilka rodzin się odezwalo, ale jak na razie cisza... no nic, tylko czekać [/quote]

dosiunia, Ty szukasz w innym kraju niż USA?

Aisling > 23-03-2011, 19:46

dosiunia, poradziłaś sobie jakoś z tym kontem? Czy nadal masz zablokowane? Da sie coś z tym zrobić?

Sama sie w to przypadkiem wpakowałam i teraz chyba będzie niezła kicha, jeśli moja potencjalna rodzinka mnie jednak nie wybierze, bo bez aupair-world w sumie cięzko znaleźć hostów.

rosario > 24-03-2011, 0:01

ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|

a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O

w kulki sobie leca no :roll: :roll:

sunkiss > 24-03-2011, 0:57

[quote name="rosario"]ja tez mam niestety zablokowane wysylanie zaproszen :|

a najlepsze jest to, ze policzylam wszystkie wiadomosci, ktore wyslalam od poczatku (tj. 14.01.2011) i nie przekroczylam zadnego z tych trzech limitów 8O

w kulki sobie leca no :roll: :roll:[/quote]

ale przeciez Ty nie musisz liczyc tych wiadomosci, bo one sie same licza, masz licznik na dole w wiadomosciach, a przeciez licznik sam z siebie nie nabijalby sie.

moze poprostu zmien strone na greataupair czy easyaupair jesli nie jestes zadowolona?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia