• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Klarasek > 15-09-2010, 15:33

średnio na jeża ta oferta. A w ogóle to moim zdaniem powinnaś się zajerestrować na stronce jakiejś a nie liczyć na agencję. Skoro nie określasz miasta nie powinnaś mieć większych problemów ze znalezieniem rodzinki w ten sposób.

Koala > 15-09-2010, 16:02

[quote name="alisha111"]@Koala: Spoko to czekam [/quote]

Hej napiszę ci na pw kiedy mi pasuje, w ten weeken jestem zajeta ale w nastepny z checia sie spotkam na browarka lub kawke :mrgreen:

[quote name="viviana19"]hej dziewczyny dostałam ofertę ale jestem średnio zainteresowana rodzina tata 44 lata wdowiec dwie córki [/quote]

kieszonkowe w Hiszpanii jest od 60 do 85 euro więc nie jest to rewelacyjne kwota ale zawsze bym negocjowala, zależy ile godzin byś pracowała i czy jedziesz oszczędzać czy nauczyć się języka.

Moja kolezanka jest u drugiej rodziny, samotnego ojca i twierdzi, że jest jej lepiej niż u poprzedniej. Ma lepszy kontakt z rodzina mniej obowiazków itd.. ale nie wiem czy sama zdecydowałabym się ta ofertę.

@alu czekam w ten weeken na Ciebie, juz zaplanowałam nam zwiedzanie i kupiłam oczywiście mape :mrgreen:

alisha111 > 15-09-2010, 17:23

@Koala: Ok, jak coś to kończę pracę w pt. pod wieczór, w sobotę wieczorem mam niestety babysitting, ale dzień i cała niedziela wolna

viviana19 > 16-09-2010, 22:01

hej za radą jednej z was mam już profil na stronce au pair world i pisze z rodzina z uk ale kurcze ich maile przychodza mi do zakladki spam ale wydaja sie bardzo fajni i naturalni nie wiem moze to jednak prawdziwy spam

viviana19 > 16-09-2010, 22:17

hej czy 80 funtów to tak dużo za opieke nad 3 dzieci ?? tyle zaproponowalam a oni ze moga dac 55 i ze mamy bardzo ciekawy kraj

Ciekawska > 16-09-2010, 22:40

Trochę za mało jak na trójkę. No chyba, że Twoja praca będzie polegała jedynie na zaprowadzaniu i odprowadzaniu dzieci ze szkoły, a hości zapłacą Ci za kurs angielskiego :wink:

au pair_ala > 17-09-2010, 0:08

55 to stanowczo za mało, nie zgadzaj się :!:

[quote name="Koala"]@alu czekam w ten weeken na Ciebie[/quote]

Ja już jestem spakowana i gotowa:-) :mrgreen:

viviana19 > 17-09-2010, 10:13

za kurs nie zapłacą bo nie mają kasy a roboty chyba troche jest

hiszpankaa > 17-09-2010, 10:34

Dziewczyny z Hiszpanii zapraszamy do forum o Hiszpanii, już nas tam trochę jest! Mi hostka też znalazła bezpłatny kurs hiszpańskiego, bo au pair od siostry hosta tam chodzi i sobie bardzo chwali!

Klarasek > 17-09-2010, 10:39

A, że się tak zapytam - ile godzin w tygodniu będziesz miała ten kurs? Mnie zapisali na jakiś kurs na uniwersytecie, na który ponoć chodzą ersmusy (czyt. przystojniaki z różnych krajów). 2 razy w tygodniu po 2 godziny chyba.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia